Koh Kood, The Beach Natural

Thailand

Op het eiland Koh Kood dat ook wel het ‘Paradijs van de Oostelijke Andaman zee’ wordt genoemd, is het prachtige Beach natural resort gelegen. Dit resort is geheel in een combinatie van de Balinese en Thaise stijl gedecoreerd en gelegen in een prachtige groene omgeving met orchideeën en palmbomen. Aan het privé strand kunt u heerlijk genieten van de omgeving maar ook een mooie kajak tocht maken.  

Locatie

Het resort is gelegen op het eiland Koh Kood in het midden van de halvemaan vormende Bang Bao Bay. Met haar relatief ondiepe water en witte zandstrand is dit een van de mooiste en veiligste baaien van het eiland.

Accommodatie

Het resort beschikt over diverse kamertypen, maar alle accommodaties beschikken in ieder geval over een eigen terras en privé badkamer met warm en koud water douche.

 

Kamertypen:

  • Fan Bungalow: Deze bungalow beschikt over een tweepersoonsbed, privé terras en badkamer en een fan in plaats van airconditioning.
  • Garden View: De garden view bungalows zijn decoreerd in Bali stijl en beschikken over airconditioning en een badkamer met een open dak. Deze zijn gesitueerd in de prachtige tuin.
  • Garden View Deluxe: De deluxe variant van de hierboven genoemde garden view kamer heeft als extra een televisie met dvd speler en het is allemaal iets groter.
  • Sea Breeze: De sea breeze bungalows zijn hetzelfde als de garden view bungalows, alleen hebben deze uitzicht op de zee.
  • Sea Breeze Deluxe:In principe is deze bungalow iets luxer als de hierboven genoemde sea breeze bungalow. Hier vindt u bijvoorbeeld extra een televisie, koelkast en 180 graden zeezicht vanuit elke kamer.
  • Family bungalow: Uitermate geschikt voor families vindt u hier twee tweepersoonsbedden en een openlucht badkamer.
  • Family Deluxe: Net iets luxer als de familie bungalow is deze uitgerust met twee badkamers en twee toiletten en daarnaast ook twee slaapkamers met twee tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed.
Voorzieningen

Ga hier een prachtige kajak of snorkeltocht maken en geniet van al het moois om u heen. Verplaatst u zich ’s avonds naar de pier en bewonder hoe de zon langzaam ten onder gaat in het water. Ook vanaf uw privé terras is het natuurlijk genieten! In het Pagarang restaurant kunt u allerlei internationale of nationale gerechten van de kaart kiezen. 

Het strand leent zich uitstekend om te zonnebaden, maar natuurlijk kunt u zich ook laten masseren of een stuk over het eiland gaan toeren met de fiets of motor. Internet is beschikbaar in het resort tegen een kleine betaling.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën