Koh Kood, Away Resort

Thailand

Het Away resort is met een recht een perfect toevluchtsoord op het kleine eiland Koh Kood. Het resort beschikt over ruime bungalows met privé terras die uitkijken en bijna altijd met uitzicht op de zee. Met het grootste duikcentrum van het eiland kunnen de gasten niet alleen heerlijk bijkomen op het prachtige eiland, maar ook nog eens actief bezig zijn.

 

Locatie

Koh Kood ligt 82 kilometer vanaf Trat dat op ongeveer 4 uur rijden van Bangkok ligt. Daarvandaan is het nog ongeveer 30 minuten rijden naar de pier waar u de boot neemt naar het eiland. Het resort is gelegen aan de rotskust van de Klong Chao baai in het westen van het eiland en op ongeveer 100 meter van een zandstrand.

Accommodatie

De bungalows beschikken over airconditioning van 6 uur ’s avonds en 10 uur ’s ochtends, een badkamer met douche en haardroger, grote slaapkamer met privéterras en thee- en koffiefaciliteiten.  

 

Kamertypen:

  • Duplex bungalow: Deze bungalows zijn bijna 37 m2 groot en hebben een terras van ongeveer 8 m2. Daarnaast beschikken de bungalows over de eerder genoemde faciliteiten en een terras dat uitkijkt op de zee.
  • Deluxe ocean facing bungalow: De bungalows zijn 20 m2 groot en ook het balkon is zo groot. Naast de genoemde faciliteiten beschikken deze bungalows ook over een televisie en uitzicht op zee vanuit de slaapkamer.
  • Deluxe ocean front bungalow: Iets groter zijn deze bungalows met 32 m2 en een terras ook van 30 m2. Verder beschikken ook deze bungalows over de eerder genoemde faciliteiten.
Voorzieningen

Op het strand kunnen de gasten gratis gebruik maken van de kajaks of simpelweg genieten natuurlijk. In het resort kan men gebruik maken van een ruim aanbod aan exotische behandelingen in de Away Spa of een duikcursus volgen bij de eigen duikschool van het resort. Ook kunt u bij de receptie andere activiteiten regelen zoals kajakken, kanoën of een auto huren. 

Hier en in het restaurant is ook WiFi beschikbaar. In het restaurant kan men overigens genieten van een keur aan internationale, Thaise en Aziatische gerechten en in de pub zijn ook diverse snacks en drankjes waar u uit kunt kiezen.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën