Gouden Driehoek, Phu Chai Sai Resort

Thailand

Het Phu Chai Sai resort is dè perfecte plaats voor reizigers die zich willen terugtrekken in de natuur. Geniet van de gastvrije service met het mooiste uitzicht dat u zich kunt bedenken.

 

Locatie

Het resort is gelegen hoog in de bergen buiten Mae Salong op ongeveer 33 kilometer van het vliegveld in Chiang Rai. In dit gebied leeft de bevolking van thee dus hier vindt u nog vele authentieke plantages en het staat bekend als één van de meest groene regionen van Noord-Thailand.

Accommodatie

 Het resort telt 50 kamers welke verspreid liggen over 3 heuvels: Resort Hill, Baan Thai en de Owner’s Villa hill. Op de Resort hill zijn 35 kamers in de verschillende types superior, deluxe, executive, honeymoon suite en de one bedroom pool villa. Omdat er hier geen wekker en televisies zijn, kunt u hier pas echt één worden met Moeder Natuur. De tweede heuvel is Baan Thai en hier staan 11 Thaise villa’s. Deze heuvel kijkt uit over de kruidentuin en wordt omringd door de heerlijk geurende rozentuin. De laatste heuvel is de Owner’s Villa en hier staan grote villa’s waarin u heerlijk tot rust kunt komen. Meubelen van bamboe, bomen die dwars door het resort groeien en een weelderige tuin met unieke bloemen en planten maken dit resort tot een unieke plek.

Voorzieningen

Het Phu View restaurant is een openlucht eetgelegenheid met prachtig uitzicht op de bergachtige omgeving van Doi Mae Salong. De koks bereiden Thaise specialiteiten, gerechten uit de westerse keuken en heerlijk vers brood. Het bescheiden zwembad is prachtig vormgegeven, en uitgerust met een gezellige bar. Kom lekker tot rust in de spa, met massage- en kruidenbehandelingen. 

Het resort organiseert verschillende activiteiten, waaronder Thaise kookles, pottenbakken, wandeltochten, paardrijden of vissen. Ook kunt diverse bezienswaardigheden bezoeken vanuit uw accommodatie.