River Kwai, Floathouse River Kwai

Thailand

Floathouse River Kwai is een van de meest bijzondere, drijvende luxe hotels van de wereld. Het is zeker een unieke ervaring om hier een of meerdere nachtjes te verblijven. Even helemaal weg uit de bewoonde wereld, in luxe welteverstaan! Dit floatel is gemaakt van bamboe en veel teakhout. Degelijk, duurzaam en sjiek. Het hoort helemaal thuis op een van de mooiste delen van de beroemde River Kwai. 

 

Locatie

Vanuit Kanchanaburi stad, de plaats van de Bridge over de River Kwai, is het een uurtje rijden per auto en vervolgens 40 minuten varen met een longtailboot. Neemt u van ons aan, het is deze moeite meer dan waard. Tijdens uw verblijf in het Floathouse bent u aangewezen op de faciliteiten van het hotel. Overdag zijn er diverse activiteiten te ondernemen.

Accommodatie

Het resort beschikt over grote, sjieke en stijlvolle bungalows met terras. De decoratie is typisch Thais design met teakhouten meubelen en kleurrijke kleden. Alle faciliteiten van een viersterren hotel zijn aanwezig: kingsize bed (of twee aparte bedden), een televisie met dvd-speler, gratis wifi, badkamer met regendouche en warm/koud water, airconditioning, koffie- en thee faciliteiten, kluisje, koelkast en minibar, haardroger, telefoon en dagelijks gratis drinkwater. Op uw privé-veranda aan het water is het een genot om te luisteren naar de junglegeluiden.

Voorzieningen

Het centrale deel van het hotel is gereserveerd voor de receptie en het ruime Pontoon restaurant. U wordt hier verwend met de lekkerste Thaise en internationale gerechten, a la carte of buffet. Wilt u uw kamer niet meer uit dan biedt de roomservice uitkomst. 

Overdag kunt u een auto met chauffeur huren om de omgeving te ontdekken, wandelingen in de jungle maken of zwemmen in de rivier. Er is een boot die dagelijks op gezette tijden rondvaart.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën