Chiang Khong, Ibis Styles Chiangkhong Riverfront

Thailand

Een groot complex met een fijn en mooi zwembad in het centrum van Chiang Khong. Het zwembad en restaurant hebben een mooi uitzicht op de Mekong Rivier en Laos. Het is het voormalige Chiang Khong Teak Garden Hotel.

Locatie

Het hotel ligt direct aan de Mekong rivier en aan de overkant ligt Laos. Het ligt als een van de laatste hotel in een gezellige straat met winkeltjes, hostels, hotels, restaurantjes en een marktje.

Accommodatie

Het is vrij groot complex met kamers aan de stadzijde en de rivierzijde. De accommodatie is modern ingericht met veel donkere en tinten. In de openbare ruimtes zijn diverse tekeningen op de muur gemaakt. De kamers zijn ook vrij donker, maar modern en netjes ingericht.  Het is mogelijk om een derde bed te plaatsen.


Kamertypes:

  • Garden View: Deze kamers zijn vrij donker ingericht en hebben uitzicht op de stad en tuin van de accommodatie. De kamers zijn vrij donker ingericht met hout, grijze en mintgroene tinten, de badkamer is netjes. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Er zijn kamers met een verbindende deur.
  • River View: Deze kamers zijn qua faciliteiten gelijk. Echter kijkt dit kamertype uit op de rivier en het zwembad.
Voorzieningen
  • Zwembad met ligbedjes
  • Bar bij het zwembad
  • Restaurant
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.