Khao Sok, Khao Sok Boutique Camps

Zuid- Thailand

Vanaf uw eigen veranda ziet u de zon onder gaan achter de hoge bergen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt of diner uitkijken over de jungle van het Khao Sok National Park. Het uitzicht is fantastisch. Dat maakt u mee wanneer u verblijft in Khao Sok Boutique Camps. De luxe tenten zijn van alle gemakken voorzien, inclusief wifi en airconditioning. Dit is de enige accommodatie in Khao Sok waar u terecht kunt zonder vooraf excursies te moeten boeken. Dit kan een voordeel zijn, maar de ligging is het om te doen. U raakt er niet uitgekeken.

Locatie

Bovenop een bergtop ligt Boutique Camps. De reden deze keuze is eenvoudig: het fantastische uitzicht. Er zijn door het hoogteverschil op het terrein veel trappen. Het is er heerlijk rustig . Op ongeveer tien minuten met de auto is de ingang van het park en tevens ook het stadje. Op 15 minuten lopen is een klein supermarktje.

Accommodatie

De tenten zijn op houten stellages gebouwd waardoor vanaf elk balkon van een panoramisch uitzicht genoten kan worden. De trappen zijn goed onderhouden en sommige wel wat steil. Het tentdoek van de overdekte safaritenten zijn verweerd en hier en daar wat beschadigd. Hier merkt u verder niets van, het ruikt er niet eens muf. Goede, stevige teakhouten bedden en bamboe meubeltjes maken het een gezellige kamer. Er is in het slaapgedeelte ook airconditioning, een koelkastje met gratis water en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is aangebouwd en behoort niet tot de tent. Het is een open ruimte met een dakje erboven. Voorzien van een douche, aparte wasbak en toilet. In alle tenten kan een extra bed worden bijgeplaatst. 

Voorzieningen

Op de top van de berg is de receptie en tevens het restaurant. Het terras kijkt uit over de uitgestrekte jungle. In het restaurant kunt u zowel Thais als westers eten bestellen van goede kwaliteit. Verder kunt u de was laten doen, boeken en tijdschriften lenen en excursies boeken. 

Mocht u andere wensen hebben; het zeer vriendelijke en Engelssprekende personeel helpt u graag. Het is een genot om hier te verblijven en de jungle op u in te laten werken. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën