Bangkok, Suvarnabhumi Suite Hotel, airport hotel

Thailand

Voor een korte stop in Bangkok is een overnachting nabij de luchthaven Suvarnabhumi (de nieuwe luchthaven) een goede optie. In ongeveer een kwartier bent u van de luchthaven bij uw hotel. Het ligt, zoals bij alle luchthaven-hotels, niet bij bezienswaardigheden of in een heel aantrekkelijke omgeving, het is puur praktisch. Dit hotel is heel goed, uitstekende kamers, er is een zwembad(je) en een goed restaurant. Meer heeft u niet nodig, zo tussen twee vluchten in.


Hoe werkt het bij aankomst? 

Als u aankomt op de luchthaven Suvarnabhumi gaat u naar de 2de Floor. Daar loopt u naar 'Door 3' (elke in/uitgang heeft een nummer). Tegenover Door 3 staan 'hotels' te wachten op hun klanten, zo ook het Suvarnabhumi Suite Hotel. Kijkt u dus naar iemand met een bordje in de hand: Suvarnabhumi Suite Hotel (soms vermeldt men ook uw namen). En zodra u elkaar heeft gevonden wijst het de weg vanzelf. De transfers zijn met andere reizigers samen.

Wij hebben (als wij de aankomstvlucht hebben geregeld) uw vluchtgegevens doorgegeven aan het hotel, men is dus op de hoogte van uw komst.

 

Locatie

In ongeveer een kwartier (als er niets tegenzit) bent u van de Suvarnabhumi-luchthaven in uw hotel. Terug naar de luchthaven gaat wat sneller. Op de heenweg is eenrichtingsverkeer, waardoor de route iets langer is.

Accommodatie

Het hotel heeft 6 verdiepingen.

De kamers zijn heel netjes en prima, zakelijk en mooi ingericht.

 

Kamertypen:

* Standard rooms (op de website van het hotel worden deze genoemd: studio room en superior cube): dit is het goedkoopste kamertype. De kamers zijn goed, maar hebben geen raam, deze boeken we in principe niet.

* Superior rooms: deze kamers zijn wat ruimer en hebben een raam.

* Deluxe rooms: nog ruimer, dit kamertype heeft een balkon.

* Suites: baas boven baas, voor die ene  nacht boeken we deze bijna nooit (maar het mag natuurlijk wel).

 

Voorzieningen

* Op de bovenste verdieping bevindt zich het restaurant, met buitenterras. De keuken is goed.

* Er is een klein buitenzwembad.

 * Sauna.

* Fitness-centre. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën