Hotels in Bangkok

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bangkok. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bangkok? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bangkok, Ariyasom Villa

Hier wilt u zijn! Een sfeervol, kleinschalig paradijsje waar u zich buiten Bangkok waant, maar werkelijk in het moderne deel van Bangkok, rondom Sukhumvit en de skytrain verblijft. 

Bangkok, Galleria 10

Een trendy en hip hotel gelegen aan de levendige Sukhumvit Road met kleurrijke kamers.

Bangkok, Ibis Riverside

Het Ibis Riverside Hotel is een keurig middenklasse hotel, mooi en rustig gelegen aan de oever van de Chao Phraya-rivier in Bangkok. 

Bangkok, Mekhala boot

De prachtige teakhouten boten van de Mekhala cruise werden vroeger gebruikt voor transport van rijst naar de zee.

Bangkok, Navalai River Resort

Direct aan de Chao Praya rivier en op korte loopafstand van het oude centrum vindt verblijft u in alle rust en geniet u tijdens het ontbijt van het uitzicht. 

Bangkok, Nouvo City Hotel

Oordeel niet over de buitenkant, want binnen vindt u een fijn hotel Thaise invloeden. Een ideale locatie, dichtbij de bezienswaardigheden en op loopafstand van gezellige restaurants. 

Bangkok, Riva Surya Bangkok

Direct aan de Chao Phraya rivier ligt het boutique hotel Riva Surya. Een juweeltje! Ziet u uzelf al zitten met een kopje koffie op het terras?

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole