Khao Sok, Anurak Community Lodge

Thailand

De beste accommodatie in de omgeving. Ideale accommodatie voor zowel stellen als voor families. Een verblijf waar je echt even één bent met de natuur.

Locatie

De locatie voor deze lodge is zorgvuldig bepaald. Het staat aan de rand van het nationaal park. Het is gebouwd op een oude palmolieplantage. Beetje bij beetje wordt deze plantage gewijzigd zodat de lodge weer wordt opgenomen door de natuurlijke omgeving. Het geluid van de Khao Sok-rivier hoort u op de achtergrond. De accommodatie ligt afgelegen om het echte junglegevoel te ervaren zonder afleiding. Excursies die u in Khao Sok onderneemt zijn allemaal inclusief vervoer, daar is aan gedacht. Maar vanuit de accommodatie gaat u ook zo het nationale park in waar u zelf een wandeling kunt maken.

Accommodatie

De bungalows liggen verspreid over zes hectare aan tuin. Via natuurlijke wandelpaden bereikt u de bungalows die allen hun eigen naam hebben. Het restaurant ligt fantastisch gelegen met uitzicht op de karstpieken. Zowel met zonsopkomst als met de zonondergang kunt u hier genieten van het uitzicht. De lodge heeft 18 zorgvuldig ingerichte bungalows op palen. Zes van de bungalows beschikken over grote kingsize tweepersoonsbedden. In de andere zes bungalows zijn twee kamers gehuisvest met ofwel een kingsizebed of twee eenpersoonsbedden. Deze kamers beschikken over een verbindingsdeur, ideaal voor gezinnen!


Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en warm water. Er liggen bad- en doucheproducten voor u klaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren. Een klamboe hangt in een luifel boven elk bed en de schuifdeuren heeft een hordeur zodat de ramen/deuren open kunnen blijven. Zo beleeft u de jungle nog iets dichterbij. Het balkon met stoelen en een tafel biedt een uitstekende plek om even te ontspannen. In de kamer is geen afleiding van televisie of Wifi. U kunt vanuit uw kamer of balkon volop genieten van de jungle.

 

Kamertypes:

  • Deluxe Green Double room: vrijstaande bungalow met uitzicht op de tuin, extra bed is mogelijk. Maximaal 3 personen.
  • Deluxe Eco room: keuze uit twee losse bedden of een tweepersoonsbed, extra bed is mogelijk, verbindingsdeur. Maximaal 3 personen per kamer.
  • Deluxe Jungle Tent: met uitzicht op de jungle. De safaritenten zijn volledig uitgerust met comfortabel bed. Maximaal 2 persoon per kamer. Een matras voor een kind kan erbij gelegd worden. 

 

 

Voorzieningen
  • Wifi in restaurant
  • Hornbill restaurant
  • Excursiemogelijkheden
  • Wandelpad naar het Khao Sok Nationaal Park
  • Help mee, en plant een boom!

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën