Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

Typerend voor Bangkok zijn de tuktuks die door de hele stad rond rijden. Maar ook de vele eetstalletjes die u langs de weg vindt. Combineer deze twee en u heeft de avond van uw leven!
U gaat op eigen gelegenheid naar het beginpunt gebracht van de tuktuk foodietour. Onthoudt goed wie uw chauffeur is en stap in! U doorkruist de stad en wordt naar verschillende plekken gebracht. De eerste twee stops zijn vooral gericht op de heerlijke keuken van Thailand. U kunt diverse gerechten proeven en wellicht ook even een kijkje in de open keuken nemen. Daarna maakt u twee stops om het eten even te laten zakken. En dat is ook zeker nodig omdat het te lekker is om te laten staan!


Een hele bijzondere stop is bij de Wat Pho, de liggende boeddha. Het complex is ’s avonds prachtig verlicht. U kunt hier een offer brengen die bij een eerdere stop heeft meegenomen. Het gebouw van de liggende boeddha is gesloten, maar de rust en stilte op het verlichte complex is zeker mooi om mee te maken.


Rijdt verder door de stad en u komt aan bij een rooftopbar aan de rivier. Geen Skybar hoog in de lucht, maar knus en gezellig en een nog mooier uitzicht direct op de verlichte Wat Arun. In de avond zijn de tempels nog mooier dan overdag! Geniet van het uitzicht met een drankje en een snack maar laat een klein gaatje vrij. U bezoekt als laatste stop een plek waar u een heerlijke pad Thai proeft!
Met een volle buik, een volgeschoten camera en wilde haren van de tuktuk tocht keert u terug naar uw hotel.


Inclusief: samen met andere reizigers, lokaal vervoer per tuktuk, diverse hapjes en maaltijden, drankje op de rooftopbar en een Engelssprekende gids