Sukhothai, Sukhothai, Fietsexcursie

Thailand

Een culturele ervaring en actief bezig zijn, u bezoekt het Historical Park per fiets. U wordt met een transfer bij uw hotel opgehaald en naar het startpunt van de fietstocht gebracht.

Excursie
Hele dag

Een culturele ervaring en actief bezig zijn, u bezoekt het Historical Park per fiets. U wordt met een transfer bij uw hotel opgehaald en naar het startpunt van de fietstocht gebracht. Via een onverharde weg fiets u voor ongeveer 10km langs rijstvelden met prachtig uitzicht op de bergketens in het Ramkhamhang National Park. Via de zuidelijke poort komt u het Historical Park binnen en bezoekt de beroemde ruines van Sukhothai. Het Sukhothai Historical Park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Aanschouw de overblijfselen van het koninklijk paleis en de 26 tempels uit een periode die bekend staat als Thailands ‘Golden Era’. U zult veel te weten komen over de architectuur en de geschiedenis van Sukhothai en het boeddhisme in Thailand. Na een heerlijke en welverdiende lokale lunch fiets u terug via plattelands dorpjes. U heeft aan het einde van de dag ongeveer 35-40km afgelegd op de fiets.

 

Aandachtspunten:

  • U fietst op mountainbikes met 24 versnellingen
  • U kunt deze excursie elke dag maken

 

Inclusief  lunch, water en snack,, Engelssprekende gids, mountainbike, helm, ongevallenverzekering, entreegelden, transfers.

 

Aantal deelnemers:
Deze excursie is samen met andere deelnemers

Ontdek ook deze excursies
Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.