Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Vandaag verkent u Bangkok per fiets! U gaat op eigen gelegenheid naar het beginpunt van de fietstocht. Vraagt u bij de receptie van het hotel voor een taxi of tuktuk. Bij aankomst kiest u een fiets uit die het beste bij u past. U maakt een mooie tocht door Chinatown. U ziet de enorme verschillen die Bangkok zo karakteriseren. U fietst door smalle (achteraf)straatjes, stegen, lokale markten en tempels.

 

Deze tour geeft u een realistisch beeld van het dagelijks leven van de mensen in de stad. Hierna steekt u met fiets en al de Chao Phrayarivier over. Vervolgens fietst u verder door het groenste gedeelte van Bangkok. Hier zijn bijna geen wegen, u fietst over hooggelegen, smalle cementen paden die u door de groene oase van Bangkok leiden. Auto’s en ander zwaar verkeer kunnen hier niet rijden waardoor u heerlijk rustig kunt fietsen. U stapt daarna aan boord van een longtailboat. U vaart door de wateren van Bangkok. U snapt meteen waarom Bangkok ook wel het "Venentië van het oosten" wordt genoemd. Vanaf het water ziet u het leven van de andere kant. Geeft ook een goede kijk op de huizen aan het water. De mensen die u tegenkomt verwarmen u met een mooie glimlach.

Na de fietstour kunt u even bijkomen onder het genot van een heerlijk koel glaasje water bij het verzamelpunt. Na deze onvergetelijke ervaring gaat u zelf verder op pad.


Deze excursie is samen met andere reizigers, inclusief lunch, Engelssprekende gids en fietshuur.

 

Ontdek ook deze excursies
Foodtour door China Town
Bangkok

Foodtour door China Town

Deze heerlijke excursie neemt u mee door het 200 jaar oude Chinatown waar u in aanraking komt met de de lokale...

Stad en tempels
Bangkok

Stad en tempels

Bangkok is een stad met veel interessante tempels. Als u een dag cultuur wilt opsnuiven, kunt u een bezoek aan...

Varen door de klongs
Bangkok

Varen door de klongs

U wordt rond 13.00 uur verwacht bij de Ta chang Pier om samen met uw gids over de waterwegen rondom Bangkok te...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen