Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Vandaag verkent u Bangkok per fiets! U gaat op eigen gelegenheid naar het beginpunt van de fietstocht. Vraagt u bij de receptie van het hotel voor een taxi of tuktuk. Bij aankomst kiest u een fiets uit die het beste bij u past. U maakt een mooie tocht door Chinatown. U ziet de enorme verschillen die Bangkok zo karakteriseren. U fietst door smalle (achteraf)straatjes, stegen, lokale markten en tempels.

 

Deze tour geeft u een realistisch beeld van het dagelijks leven van de mensen in de stad. Hierna steekt u met fiets en al de Chao Phrayarivier over. Vervolgens fietst u verder door het groenste gedeelte van Bangkok. Hier zijn bijna geen wegen, u fietst over hooggelegen, smalle cementen paden die u door de groene oase van Bangkok leiden. Auto’s en ander zwaar verkeer kunnen hier niet rijden waardoor u heerlijk rustig kunt fietsen. U stapt daarna aan boord van een longtailboat. U vaart door de wateren van Bangkok. U snapt meteen waarom Bangkok ook wel het "Venentië van het oosten" wordt genoemd. Vanaf het water ziet u het leven van de andere kant. Geeft ook een goede kijk op de huizen aan het water. De mensen die u tegenkomt verwarmen u met een mooie glimlach.

Na de fietstour kunt u even bijkomen onder het genot van een heerlijk koel glaasje water bij het verzamelpunt. Na deze onvergetelijke ervaring gaat u zelf verder op pad.


Deze excursie is samen met andere reizigers, inclusief lunch, Engelssprekende gids en fietshuur.

 

Ontdek ook deze excursies
Stad en tempels
Bangkok

Stad en tempels

Bangkok is een stad met veel interessante tempels. Als u een dag cultuur wilt opsnuiven, kunt u een bezoek aan...

Bijzondere streetart in Bangkok
Bangkok

Bijzondere streetart in Bangkok

U ontmoet de gids bij uw hotel en met het openbaar vervoer vertrekt u richting Jim Thompson's Huis, een...

Diner en show
Bangkok

Diner en show

Laat u betoveren door een romantische avond vol spektakel. Onder het genot van een heerlijk diner kunt u zich...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen