Ontvang een excursie cadeau bij uw familiereis naar Thailand

Excursie cadeau

Als u voor 31 maart 2023 een rondreis naar Thailand met uw gezin boekt (eventueel in combinatie met een ander land) ontvangen alle reizigers van het reisgezelschap een excursie naar keuze cadeau! 

U kunt kiezen uit de volgende excursies: 

- Fietstocht door Bangkok 

- Een kookcursus in Chiang Mai

- Kajakken over de Khao Sok rivier

 

 

d7dc64b0-24bc-4dfd-b126-272f14f5e479

Fietstocht door Bangkok

Kinderen zullen hun ogen uitkijken in Bangkok! Een leuke manier om de stad te ontdekken is op de fiets. Trap door achterliggende straatjes in Chinatown en door de charmante wijken van Thonburi. Jullie fietsen langs tempels, kerken en kleurrijke lokale markten. Onderweg krijgen jullie een goed beeld van het dagelijkse leven in Bangkok. Vervolgens steken jullie de Chao Praya rivier over en fietsen jullie door de rustige woonwijken van Thonburi. Deze excursie duurt 3 uur. 

0ba22ffc-a6c1-4e41-ae82-f8b2e00d7854

Kajakken over de Khao Sok Rivier

Misschien wel één van de mooiste manieren om Khao Sok National Park te verkennen, is vanaf het water. De Sok rivier, een tamme rivier die door het natuurpark stroomt, leent zich uitstekent voor het maken van een kajaktocht. Terwijl jullie door de groene jungle varen, kunnen jullie genieten van de rust en het aanzicht op de schitterende kalksteenbergen bedekt met groene planten en bomen. Spotten jullie ook nog exotische vogels, aapjes en andere wilde dieren onderweg? 

 

3332fdcb-83c3-4ad5-9888-882c30f19055

Kookcursus Thailand

Het heerlijke Thaise eten is al een reden op zich om naar Thailand af reizen. Hoe leuk is het dan ook om zelf een Thais gerecht te leren maken tijdens een kookcursus? Op de lokale markt slaan jullie eerst de meest verse ingrediënten in, daarna is het tijd om jullie kookkunsten te laten zien. Uiteraard mogen jullie de gerechten die jullie hebben gemaakt zelf proeven! Deze kookkurcus kunnen jullie in Chiang Mai doen.

De voorwaarden

Om voor dit cadeau in aanmerking te komen dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U boekt uw reis naar Thailand in de periode 1 januari 2023 t/m 31 maart 2023
  • Uw reisgezelschap bestaat uit minimaal 1 kind jonger dan 18 jaar 
  • De reis in Thailand bestaat uit minimaal 12 aaneengesloten nachten

 

Goed om te weten:

  • Elke reiziger van het reisgezelschap ontvangt een excursie cadeau
  • De reis mag een combinatiereis zijn met een ander land, zolang het reisgedeelte in Thailand uit minimaal 10 nachten bestaat
  • Het gehele reisgezelschap dient aan dezelfde excursie deel te nemen op dezelfde dag