terug naar overzicht

Bouwsteen Het Lisu lodge avontuur

In het kort over Het Lisu lodge avontuur

Logeren in het dorp van een Lisu-bergstam is een fantastische ervaring wanneer u reist door Thailand. Vanuit de Lisu Lodge bezoekt u de inheemse stammen zoals de Akha en Karen en heeft u de keus uit vele activiteiten. Maak een ossenkarrit langs akkers en boomgaarden. Laat u verrassen door de heerlijke Thaise keuken terwijl u geniet van Lisu muziek en een traditioneel dansoptreden.

U ontmoet misschien wel de bijzondere medicijnenman en drinkt samen een kopje thee of, voor de liefhebber, een Thaise whisky. Een boeiende fietstocht door de schitterende natuur en raften op de Mae Taeng rivier zijn ook een must. Raak onder de indruk van de vriendelijke mensen tijdens deze mooie tocht door de bergen van Noord-Thailand.

Thailand-lisulodge12(10)

Route

Dag 1      Chiang Mai - Lisu Lodge

Dag 2      Lisu Lodge

Dag 3      Lisu Lodge - Chiang Mai

Lisu Lodge (10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Thailand. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen daar waar mogelijk. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips

  • Deze bouwsteen is zeer geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud.
  • Bezoek ook zeker Chiang Mai, deze stad heeft heel veel leuke markten, mooie tempels en leent zich uitstekend voor een fietstourtje.

Overige informatie

Accommodaties

U overnacht in de Lisu Lodge, een bijzondere accommodatie midden in de natuur. U heeft een eigen badkamer voorzien van warm en koud water. U slaapt op een verhoging op een dikke matras.

 

Vervoer

U heeft de beschikking over uw eigen privé-auto/busje, met gids. Tijdens de activiteiten in de Lisu Lodge kunnen er andere reizigers bij zijn.

 

 

 

Aantal deelnemers

De transfers zijn met privévervoer. Tijdens uw verblijf in de Lisu Lodge kunnen er andere reizigers bij zijn.

 

De vluchten naar Thailand

Vluchten naar Thailand: wij regelen deze voor u.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.