terug naar overzicht

Bouwsteen Fietsen rond Chiang Mai

In het kort Fietsen rond Chiang Mai

Fietsen is de ultieme manier om de omgeving van Chiang Mai in Noord Thailand te leren kennen.  Met deze 2-daagse fietstocht gaat u van de gebaande paden en komt u gemakkelijk in contact met de lokale bevolking. De fietstocht volgt kleine landweggetjes zonder veel verkeer. Heerlijk rustig. U fietst door dorpjes en natuurlijk langs een paar kleurrijke tempels.

U fietst op uw eigen tempo.

 

Er wordt regelmatig gestopt voor een drankje, een lokale specialiteit of een bezoek aan een bezienswaardigheid. Iedereen met een normale conditie en kinderen ouder dan tien jaar kunnen deze fietsexcursies met gemak aan. De overnachting in de omgebouwde tabaksschuur tussen de akkers en rijstvelden geeft nog een extra bijzonder tintje aan deze dagen in Noord Thailand.

Noord-Thailand-fietsen(10)

Route

Dag 1    Chiang Mai

Dag 2    Chiang Mai

Thailand-Chiangmai-tempel2(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Thailand. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen.

Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Overige informatie

Accommodaties

De overnachting in een verbouwde tabaksschuur in traditionele Lanna stijl is uniek en past perfect in de authentieke sfeer van deze bouwsteen.

 

 Vervoer

Tijdens deze dagen maakt u gebruik van aangepaste mountainbikes met 24 versnellingen, een bidonhouder, een rek en fietstassen.

 

 

 

Aantal deelnemers

U fietst deze dagen samen met ander reizigers. Wilt u het programma liever alleen met uw eigen gezelschap doen dan is dat ook geen probleem, vraagt u dit dan even bij ons op.

 

De vluchten naar Thailand

Vluchten naar Thailand: wij regelen deze voor u.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.