terug naar overzicht

Bouwsteen Mekhala Cruise

Reizen per elegante, gerestaureerde teakhouten boot in Thailand is een bijzondere manier om u te verplaatsen over het water. U vaart over de belangrijkste waterweg van Bangkok; de grootste Chao Phraya rivier. Geniet op het dek van de Thaise zon en de heerlijke maaltijden terwijl u het landschap aan u voorbij ziet trekken. Onderweg legt u aan bij een dorp van de Mon-minderheid, mensen afkomstig uit Birma. De boeiende culturele geschiedenis van de ooit glorierijke koningsstad Ayutthaya mag uiteraard niet ontbreken.

Reis & prijsinfo: Mekhala Cruise

Tijdens deze 2-daagse rondreis maakt u een cruise over de Chao Phraya rivier.

Mekhala 04(11)

Prijsindicatie

2 personen ,- p.p. 4 personen ,- p.p. Prijsindicatie exclusief de internationale vlucht

De prijzen zijn een vanafprijs gebaseerd op het laagseizoen. De echte prijs kan dus per vertrekdatum verschillen. Neemt u even contact met ons op voor de actuele prijs. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op twee personen per kamer. Prijs voor een eenpersoons kamer of een derde bed op de kamer is op aanvraag.

Tip

  • Het is ook mogelijk om een 3-daagse tocht te boeken. U vaart dan verder richting Ayutthaya en brengt een bezoek aan onder andere het Bang Pa In Paleis en Ayutthaya.

 

Aandachtspunt 
Deze reis kent geen vaste vertrekdata maar kan niet worden geboekt op vrijdagen. De Mekhala boot vertrekt van mei tot en met juni en in de maand september alleen op bepaalde data.

 

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Thailand. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen daar waar mogelijk.

 

 

Accommodaties

U overnacht aan boord van de Mekhala boot. De kleine hutten zijn voorzien van airconditioning, douche en toilet.

 

Vervoer

U heeft de beschikking over uw eigen privé-auto/busje tijdens het landarrangement.


Aantal deelnemers
Tijdens uw verblijf op de Mekhala boot deelt u de boot met andere reizigers.

klm vliegtuig

Waarom ook uw vliegticket boeken via Van Verre?

Van Verre heeft ticketprijzen, die vaak voordeliger zijn dan op een ticketsite, met name als u tijdig boekt.

Wij hebben namelijk speciale tarieven van de luchtvaartmaatschappijen, die lager zijn dan de gewone verkooptarieven. Deze moeten wel gekoppeld zijn aan een landarrangement, is voorwaarde van de airlines. Wij stellen dus een totaalpakket samen, gebaseerd op uw wensen. Het staat u natuurlijk vrij om uw tickets op een ticketsite te boeken. Maar via Van Verre bent u in veel gevallen beter af.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.