Zanzibar, Bahari View Lodge

Tanzania

Bahari View Lodge ligt direct aan het zandstrand van Jambiani aan de zuidoostkust van Zanzibar. Met een typische Zanzibari-uitstraling en slechts 12 bungalows heerst er een intieme ambiance. In één stap staat u vanuit uw bungalow op het lange witte zandstrand, hoe heerlijk is dat? Ideaal om na een aantal safaridagen onbezorgd te luieren.

Locatie

Vanaf de internationale luchthaven van Zanzibar bent u in 1 uur in Bahari View Lodge. Het is een heerlijke plek om het stof uit de bush in de azuurblauwe oceaan van u af te spoelen. Begin de dag goed met een lekkere wandeling over het strand. Vaak wordt u aangesproken door de lokale bevolking waarbij u leuke souvenirs kunt kopen.

Accommodatie

Een van de grote voordelen van Bahari View Lodge is dat het niet ontbreekt aan persoonlijke service. Het vriendelijke personeel is altijd in voor een praatje en ze zijn geïnteresseerd in hun gasten. Hoewel de oceaan aan uw voeten ligt is het zwembad ook een fijne plek om te relaxen. De weelderige tuin heeft tropische bomen, bloemen, planten en verschillende zitjes. Nestel u met een goed boek in een hangmat en geniet van het zeebriesje. In de strandbar zijn verse vruchtensappen en andere drankjes te bestellen. Er is wifi in de lounge en er worden wasfaciliteiten aangeboden. Vanuit de lodge zijn veel (watersport)activiteiten te ondernemen, Zanzibar is afwisselend en heeft veel te bieden.

 

Kamertypen:

  • Bungalow. De 12 bungalows zijn prachtig bij het strand gelegen en voorzien van een traditioneel Swahilibed. Er is een badkamer met douche en toilet. Ook is er een muskietennet aanwezig. Voor de bungalow is een zitje.
Voorzieningen
  • Direct aan het strand
  • Strandbar
  • Restaurant en zitjes
  • Zwembad
  • Wifi in de lounge
  • Wasfaciliteiten
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.