Tarangire National Park, Tarangire Sopa Lodge

Tanzania

Ontdek dit pareltje, verborgen tussen de indrukwekkende baobabbomen, de uitgestrekte grasvelden en de zogeheten ‘kopjes’ van het park. Uw buren zijn de olifanten; de grootste concentraties bevinden zich hier in het noordelijke deel. 

De lodge verwelkomt haar gasten in de grote receptie met marmeren vloeren, met verfrissende handdoekjes en een eveneens verfrissend drankje. In de tuin ligt een groot cirkelvormig zwembad met een zwembadbar en elegante, houten ligstoelen. Het ontbreekt u niet aan comfort.

Locatie

Prachtig gelegen in het Tarangire National Park; een betere ligging kunt u zich niet wensen. Aangezien de lodge niet omheind is, kan het wild ‘in en uit’ lopen en u daardoor misschien wel even van uw à propos brengen.

Accommodatie

De 75 kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel en ruim en voorzien van 2 queensize bedden, zitje en minibar. Vanaf uw beschutte balkon heeft u een prachtig uitzicht over het park. Een ruime en goed voorziene badkamer maakt uw kamer helemaal af. Er zijn 4 kamers geschikt voor rolstoelgebruikers en 4 met verbindingsdeur.

 

In verband met de aanwezigheid van de wilde dieren wordt u, voor uw eigen veiligheid, naar/van uw kamer begeleid.

 

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen.

Voorzieningen
  • Wifi in de publieke ruimtes                       
  • Restaurant                        
  • Lounge               
  • Winkeltje
  • Zwembad
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën