Tarangire National Park, Tarangire Simba Lodge

Tanzania

Tarangire Simba Lodge is een kleinschalig tentenkamp midden in de natuur grenzend aan het Tarangire National Park. Ideaal uitgangspunt om afwisselende safaritochten te maken en op zoek te gaan naar wild. Boven het terras is een platform gebouwd met magnifiek zicht op de bush en Lake Burunge. Verrekijker en fotocamera in de aanslag, want hier is altijd iets te spotten. Alle ruimtes en safaritenten kijken uit over de bush.

Locatie

Grenzend aan Tarangire National Park komen hier veel bezoekers langs. Met een paar minuten bent u in het National Park. De oude baobabboom domineert bij Tarangire Simba Lodge en zorgt direct voor het ultieme Afrikagevoel. Met name in de droge periode (juni - september) wordt het gebied rondom de lodge bezocht door veel wild. Vaste huisgasten zijn leeuwen, zebra’s en impala’s, terwijl olifanten, buffels en giraffes regelmatig rondbanjeren over de vlaktes.

Accommodatie

Het platform boven het terras is de place to be voor spotten van wild en wanneer de zon is ondergegaan om honderdduizenden sterren waar te nemen. Nergens ter wereld is de sterrenhemel zo mooi als in Afrika! De sfeervolle lounge is een fijne plek om een drankje te drinken en een praatje te maken met andere gasten. Het eetgedeelte staat op palen en is overdekt met canvas. Knus is het kampvuur dat ’s avonds wordt ontstoken. Na de ochtendsafari is het zwembad een heerlijke plek om even bij te komen en te ontspannen. Wees altijd alert, want voor u het weet loopt een olifantenfamilie langs het kamp op zoek naar voedsel of water, fascinerend om te observeren! Dagelijks rond de klok van 15.30uur is er koffie/thee en vers gebakken zoetigheid. Tarangire Simba Lodge werkt op zonne-energie en biedt gratis Wifi in openbare ruimtes. De lodge staat bekend om haar gastvrijheid en uiterst vriendelijke personeel.

 

Kamertypen:

  • Safaritenten: de 20 ruime safaritenten staan boven de grond en zijn sfeervol met riet overkapt. Er zijn tenten met aparte bedden en queensize bedden. De meubels zijn handgemaakt van Afrikaans hardhout en zorgen voor een smaakvolle inrichting. De badkamer heeft douche en toilet, en voor de liefhebber een buitendouche. Uw privéveranda is voorzien van een zitje met geweldig uitzicht op de natuur. Hoe bijzonder is het om ’s ochtends gewekt te worden door een vogelserenade? Een nieuwe dag in Afrika kan beginnen!
  • Familietent: de 4 familietenten zijn iets ruimer dan de standaard safaritenten, maar hebben dezelfde faciliteiten. In de tent staat een queensize bed en 2 aparte bedden.
Voorzieningen
  • Uitkijkdek

  • Eetgedeelte en bar

  • Zwembad

  • Wifi

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën