Serengeti National Park, Serengeti Sopa Lodge

Tanzania

Deze stijlvolle lodge is hoog tegen een heuvel gelegen waardoor u gegarandeerd bent van een prachtig uitzicht over de magische Serengeti. Na afloop van uw safaritocht is het heerlijk hier te vertoeven en te genieten van de omgeving en de eindeloze vergezichten. Wat dacht u van een sundowner-cocktail bij het zwembad, als de zon ondergaat?

Locatie

De Serengeti Sopa Lodge is opgetrokken in de Nyarboro heuvels in het zuidwesten van het Serengeti National Park. Het is het één van de weinige toeristische hotel in dit deel van het park. In deze regio is gedurende het hele jaar water aanwezig waardoor de kans op het spotten van dieren enorm groot is.

Accommodatie

In de 69 ruime kamers wordt smaakvol gebruik gemaakt van lokale- materialen en accessoires. Ze zijn voorzien van 2 queensize bedden, een badkamer met alle comfort, tapijt, een eigen lounge met een minibar en voldoende ruimte voor een derde gast. Elke kamer heeft een eigen veranda die een prachtig uitzicht biedt over de vlaktes.  De 4 suites hebben ruimte om beneden het diner te nuttigen en een privébalkon. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht. De slaapkamer bevindt zich boven.

Voorzieningen
  • Wifi in de publieke ruimtes
  • Restaurant                        
  • Bar
  • Winkeltje           
  • Zwembad          
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën