Serengeti National Park, Ndutu Kati Kati Tented Camp

Tanzania

Uitzicht over de vlaktes van de zuidelijke Serengeti omringd door veel wild en slapen in een ruime safaritent onder de sterren hemel, welkom bij Ndutu Kati Kati Tented Camp. Tussen december en april slaapt u op juiste locatie om de jaarlijkse migratie te volgen. Het is prachtig wakker worden met uitzicht op de Afrikaanse savanne en hoe spannend is het om ’s nachts alle geluiden uit de bush te horen? Overnachten in een tent zorgt voor de allerbeste safaribeleving. Kati Kati is een middenklasse kamp met 10 tenten.

Locatie

In het zuidelijke deel van de Serengeti in het gebied rondom Ndutu heeft het Kati Kati een uitstekende ligging. Tussen december en april kunt u hier verblijven en de migratie van gnoes en zebra’s heel goed volgen. Ze keren terug naar de zuidelijke vlaktes rondom Ndutu waar de kalveren geboren worden, een spectaculair schouwspel en een betere plek in de Serengeti kunt u zich niet wensen. Natuurlijk lopen er ook voldoende andere dieren rond in dit wildrijke gebied.

Accommodatie

Verscholen in de natuur staan 10 luxe safaritenten, die van alle comfort zijn voorzien. Het eetgedeelte onder canvas is de plek voor maaltijden, bij mooi weer eet u natuurlijk buiten zodat u geen moment hoeft te missen van de fraaie omgeving. In de namiddag wordt het kampvuur ontstoken, een gezellige plek om onder het genot van een drankje ervaringen uit te wisselen met medegasten. Geniet ook van de prachtige hemel die verlicht wordt door duizenden sterren. De ongedwongen sfeer in het kamp en het vriendelijke personeel zorgen dat u zich er erg thuis voelt. Twee keer per dag gaat u op safari en uw gids/chauffeur zal u alles vertellen of de rijke flora en fauna. Er wordt bij het opzetten van het kamp rekening wordt gehouden dat er een minimale impact is op de natuur. Het kamp werkt op zonne-energie.

 

Kamertypen:

  • Safaritenten. 9 Mooie safaritenten staan verspreid in de natuur en bieden het fantastisch uitzicht op de zuidelijke vlaktes van de Serengeti. De tenten zijn voorzien van aparte bedden of 2-persoonsbedden en een toilet. Douchen doet u onder een bucketshower. Voor de tent staan stoelen waar u tussen de safaritochten door kunt relaxen. Zorg wel dat u een verrekijker bij de hand houdt zodat u wild en/of vogels direct kunt spotten.
  • Familietenten. De familietent bestaat uit 2 slaapgedeeltes en 1 badkamer en is ideaal voor een gezin om te overnachten. De overige faciliteiten zijn gelijk aan de standaardsafaritenten.
Voorzieningen
  • Uitstekende ligging centraal Serengeti
  • Eetgedeelte en bar onder canvas
  • Kampvuur
  • Safari-activiteiten
  • Bezoek aan Masai-dorp
  • Ballonvaart
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën