Serengeti National Park, Serengeti Sojourn Camp

Tanzania

Serengeti Sojourn Camp is afhankelijk van het seizoen gelegen op twee verschillende locaties in de Serengeti. Het kamp wordt opgeslagen in het spoor van de migratie, u mist geen seconde van het wereldberoemde spektakel van wilde beesten en zebra’s in hun zoektocht naar voedsel. Met honderdduizenden tegelijk zijn ze te spotten op de uitgestrekte vlaktes, bijzonder en onvergetelijk. Zo krijgt u midden in de natuur de allerbeste safaribeleving. Aan niets ontbreekt het in dit intieme en exclusieve safarikamp.

Locatie

Altijd gelegen op de meest unieke locatie in de Serengeti, daar waar de migratie zich bevindt. Van december tot maart in het zuidelijke gebied Ndutu. De periode juni-oktober staat het kamp opgeslagen in het Lobo-gebied in het noordoosten. April, mei, november en begin december is het kamp niet in gebruik. Goed om te weten is dat ondanks dat het tentenkamp hier wordt opgeslagen de natuur niet wordt aantast en het wild en de ecosystemen worden beschermd.

Accommodatie

Intiem, persoonlijk en een onvergetelijke ervaring, zo kunnen we het verblijf in Serengeti Sojourn Camp het beste onder woorden brengen. Iedere ochtend wordt u door uw persoonlijke bediende gewekt met koffie of thee, wat een grandioze start van de dag! Alle openbare ruimtes zoals de sfeervolle lounge en het eetgedeelte zijn in stijlvolle, ruime canvastenten ondergebracht, hoewel bij mooi weer natuurlijk buiten wordt gegeten. Na zonsondergang wordt het kamp knus met kaarsen en olielampen verlicht. Vergeet niet omhoog te kijken waar duizenden sterren aan de hemel waarneembaar zijn. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom, voor hen is er ook een speciaal programma, als rangers in spé verlaten ze de bush. Serengeti Sojourn Camp werkt op zonne-energie. Het opladen van elektronische apparaten kan in de loungeruimte.

 

Kamertypen:

  • Safaritenten: 10 stijlvolle safaritenten staan midden in de natuur op de allermooiste locaties in de Serengeti. Er zijn tenten met tweepersoonsbed of aparte bedden. Er is een wastafel voor hem en haar, bucketshower en toilet. De ruime veranda is een zalige plek om tussen de safaritochten door te relaxen. Nestel u op een comfortabele bed of stoel, sluit uw ogen en luister naar alle verschillende geluiden uit de bush. ’s Nachts niet schrikken van een leeuwenbrul of ruzie tussen hyena’s. In uw tent met de Masai-beveiliging bent u veilig.
  • Familietent: de 2 familietenten zijn ruimer dan de standaard safaritenten en hebben dezelfde faciliteiten. In de tent staan een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed voor kinderen vanaf 6 jaar.
Voorzieningen
  • Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes
  • Unieke locatie in de bush op migratieroute
  • Eetgedeelte en lounge onder canvas
  • Kampvuur
  • Wasmogelijkheden
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën