West Kilimanjaro, Osiligilai Maasai Lodge

Tanzania

Dit is niet alleen overnachten, dit is ook beleven: deze eco-lodge geeft haar gasten een ongepolijste Masai-ervaring in West Kilimanjaro.

Locatie

Ver weg van alles, maar toch op relatief korte afstand van Arusha National Park ligt deze bijzondere lodge. In de uitgestrekte en serene steppe tussen Mount Meru en Kilimanjaro. Zeker in de ochtend is het aan te raden om de wekker even wat eerder te zetten zodat u kunt genieten van een prachtige zonsopkomst achter de Kilimanjaro. Met een beetje geluk heeft u een ‘loo with a view’; een toilet met uitzicht op Mount Kilimanjaro.

Accommodatie

In Osiligilai overnacht u in een authentiek Masai lemen hut! De 18 kamers zijn weliswaar eenvoudig, maar compleet met douche en toilet. Ze zijn fraai in Masai-stijl ingericht dus er wacht u een kleurrijke inrichting. U wordt hartelijk welkom geheten op traditionele wijze; met dans en zang.

 

U gaat op pad met de Masai, hoe bijzonder is dat? U leert speerwerpen. Tijdens een wandeling door de natuur krijgt u uitleg over hoe de Masai overleeft in de bush. Hun gewoontes en tradities worden verteld. En u bent bij zonsondergang getuigen van een Masai-optreden. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en enkele activiteiten inbegrepen. U wordt dus heerlijk in de watten gelegd door de Masai. Er is een zwembad aanwezig waar u heerlijk kunt ontspannen.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant                        
  • Zwembad
  • Excursiemogelijkheden
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën