West Kilimanjaro, Africa Amini Life

Tanzania

Wat een beleving! Hier overnacht u in authentieke Masai hutten. Geheel in stijl ingericht. 14 van de 16 kamers hebben uitzicht op de Mount Kilimanjaro. Hier krijgt u een ongepolijste Masai-ervaring, op ongeveer een uur rijden van Arusha. De kamers zijn weliswaar eenvoudig, maar compleet met douche en toilet. Ze zijn fraai in Masai-stijl ingericht. Er is een zwembad aanwezig. Er is Wifi in de lodge.  Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en enkele activiteiten inbegrepen. 

Locatie

Ver weg van alles, maar toch op relatief korte afstand van Arusha National Park ligt deze bijzondere lodge. Als u vanuit Arusha National Park hier heen rijdt, rijdt u ook langs een ziekenhuis en een grote school. Beiden zijn onderdeel van de lodge, uw verblijf draagt dan ook mee aan een groter geheel, bij de lodge vindt u hierover veel informatie. Vanaf de lodge en de kamers kijkt u uit op Mount Kilimanjaro en achter op Mount Meru. 

Accommodatie

Bij aankomst wordt u begroet met een Masai-dans. Hierna krijgt u als welkomstdrankje, een traditioneel drankje met een knipoog. Alles is hier echt gebaseerd op de levensstijl van de Masai. De sfeervolle huisjes zijn (uiteraard met luxe) gebouwd zoals in een Masai-dorp. In de middag gaat u met de Masai speerwerpen en kunt u bij zonsondergang genieten van een traditionele dans. Vanuit de accommodatie worden veel activiteiten gedaan, ga er op uit met een Masai in de omgeving en hij leert u alles over de omgeving, de bomen en de planten en hoe zij dit in het dagelijks leven gebruiken. Voor kinderen zijn er ook veel leuke activiteiten, zo kunnen zij ezeltje rijden of zelf Masai-schoenen maken. Geniet in de avond van de Masai-televisie en krijg alles te weten over dit bijzondere volk.

 

Kamertypen:

  • Standaard kamers: de standaard kamers beschikken over een dubbel bed. Er is een apart toilet, de douche is afgeschermd met een authentiek douchegordijn. Iedere kamer beschikt over een terras.
  • Superior kamers: de superior kamers hebben twee tot vier bedden in de kamer. Er is een badkamer met aparte douche en toilet. Iedere kamer beschikt over een terras.
  • Familiekamers: deze huisjes hebben twee aparte slaapkamers. Een ideaal verblijf met kinderen. De twee slaapgedeeltes worden door middel van een tussenmuur verdeeld. Er is een badkamer met aparte douche en toilet. Iedere kamer beschikt over een terras.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Sauna en spa
  • Lounge
  • Wifi in het restaurant
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën