Ngorongoro Conservation Area, Ngorongoro Sopa Lodge

Tanzania

Een van de eerste hotels bij de Ngorogoro-krater en na al die jaren nog altijd een favoriet vanwege de sublieme ligging bovenop de kraterrand. Als enige lodge op de oostelijke kant van de kraterrand wordt u dagelijks getrakteerd op ongeëvenaarde uitzichten over deze enorme caldera en de fenomenale zonsondergangen. Vanuit de lodge begint met slechts 5 minuten uw safari al.

Locatie

De redelijk grote lodge is gelegen op Lemala Hill op de oostelijke rand van de Ngorongoro Krater. Door de hoge ligging kan het in de wintermaanden (juni-juli) kouder aanvoelen waardoor u misschien wat minder snel een duik in het zwembad zult nemen.

Accommodatie

Alle slaapkamers zijn ruim, modern en comfortabel en voorzien van grote ramen waardoor u een prachtig zicht heeft op de krater. Ngorogoro Sopa Lodge heeft als een van de weinige accommodaties in deze omgeving een zwembad! Weliswaar met ijskoud water, dus lekker afkoelen is verzekerd. In de koudere maanden worden de kamers verwarmd. De uitrusting van uw kamer is alles wat men zou verwachten van een hotel van deze klasse en zelfs nog een beetje meer, want vanwege het klimaat is er ook een verwarming en een kruik aanwezig.

 

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen.

Voorzieningen
  • Wifi in de publieke ruimtes                       
  • Restaurant                        
  • Bar                        
  • Zwembad
  • Winkeltje
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën