Ngorongoro Conservation Area, Lemala Ngorongoro

Tanzania

Verscholen tussen de acaciabomen dichtbij de Ngorongoro Kraterrand ligt het intieme Lemala kamp. 9 Luxe safaritenten zijn geheel in harmonie met de omgeving gebouwd en van alle gemakken voorzien. Pluspunt van Lemala Ngorongoro is dat het een eigen toegangsweg heeft naar de kratervloer, dit betekent dat u ruim voor andere voertuigen aan uw safaritocht begint. Echt een groot voordeel!

Locatie

Lemala Ngorongoro is gelegen aan de oostkant van de krater met een eigen toegangsweg naar de beroemde Ngorongoro Krater, waar altijd veel wild te spotten is. Ook voor fotoliefhebbers is het geweldig om tijdig op de kratervloer te zijn en zo gebruik te maken van het juiste licht. Wanneer u per vliegtuig vanuit Arusha reist is de dichtstbijzijnde airstrip die van Lake Manyara op 75 minuten afstand. Vanuit de lodge maakt u safaritochten in het voertuig.

Accommodatie

Bij Lemala Ngorongoro is alles in stijl. De hele setting van het kamp en het vriendelijke personeel dat zorgt dat het aan niets ontbreekt. Midden in de natuur staat een ruime safaritent waarin het eetgedeelte, de lounge en bar zijn ondergebracht. De houten vloer, comfortabele sofa’s, enorme tapijten en mooie beelden zorgen voor een typisch Afrikaanse sfeer. Niets uit de bush mist u want het uitzicht is overweldigend. ’s Avonds is het kamp feeëriek verlicht. Het kampvuur wordt ontstoken en is de ontmoetingsplek om andere gasten te leren kennen. Zo rond het vuur met een glaasje wijn in de hand deelt u safari-ervaringen en geeft elkaar tips. Ondertussen is de chef-kok druk bezig om een geweldig maaltijd voor te bereiden. Buiten tochten in het voertuig kan u, als de tijd het toelaat, met een gewapende Masai-gids een wandeling maken in het bos langs de kraterrand. Voor kinderen is het een speciaal programma Lemala Cubs. Ze worden wegwijs gemaakt in het Tanzaniaanse wildleven, trekken de bush in met hun Masai-gids. Hij leert ze met pijl en boog schieten en geeft uitleg over de sporen in het zand. Geliefd bij de kleintjes is het op kampvuur klaarmaken marshmallows.

 

Kamertypen:

  • Safaritenten. 9 Luxe safaritenten bieden voldoende privacy voor een onbezorgd verblijf. De tenten zijn ruim, hebben een houten vloer en zijn prachtig van inrichting met 2 queensize bedden, kleedruimte en een badkamer met douche en toilet. Op de koude winteravond verwarmd een gaskacheltje de tent en zorgt de kruik in bed voor warme voeten. Voor de tent is een veranda met stoeltjes, een fijne plek om ‘s ochtend in alle rust te ontwaken. Er zijn tenten geschikt voor 3 personen of een familie met 2 kinderen (vanaf 6 jaar zijn kinderen welkom in het kamp).
Voorzieningen
  • Privé toegangsweg naar kratervloer
  • Luxe tent met lounge, bar en eetgedeelte
  • Wifi
  • Wasfaciliteiten
  • Safari-activiteiten
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën