Lake Manyara National Park, Manyara Wildlife Safari Camp

Tanzania

Midden in de natuur met spectaculair uitzicht op Lake Manyara is Manyara Wildlife Safari Camp een prettig onderkomen voor een aantal safaridagen. Veel ruimtes zijn met riet overkapt waardoor u het Afrikaanse gevoel goed ervaart.

Locatie

Het kamp ligt schitterend aan de rand van het ongeveer 600 meter hoge Rift Valley Escarpment. Naar de ingang van Lake Manyara National Park is het ca. 10 minuten rijden, het wildleven is dus binnen handbereik. Overland vanuit Arusha duurt de rit een kleine 2 uur, terwijl de airstrip van Manyara om de hoek ligt.

Accommodatie

Manyara Wildlife Safari Camp heeft 9 safaritenten, 16 cottages en een honeymoonsuite. Een relatief kleinschalige accommodatie op een bijzondere plek in Tanzania. Na een safaritocht biedt het zwembad een lekkere verkoeling en ook fantastisch met uitzicht op het meer, vergeet dus niet te kijken! In het hoofdgedeelte van het kamp zijn restaurant, bar en lounge ondergebracht. De maaltijden zijn en mix van Indiaas, Italiaans en lokale gerechten. De chef-kok werkt veel met producten uit eigen tuin, waardoor er altijd smaakvolle ingrediënten op uw bord liggen. Een verse cocktail al dan niet met alcohol wordt met plezier bereid door de barman. Regelmatig zijn er dansoptredens, zodat u naast al het wildbelevingen ook een stukje cultuur meekrijgt, niet onbelangrijk. Na een safari dag is het fijn om u te laten verwennen in de Spa.

 

Kamertypen:

  • Safaritenten. 9 luxe sfeervolle safaritenten zijn voorzien van 2-persoonsbedden of 2 aparte bedden. Er is een douche en toilet aanwezig evenals een fan en balkon met zitje. Uw dag begint altijd goed met prachtig uitzicht op Lake Manyara.
  • Cottage. De 16 cottages zijn mooi gelegen en hebben een 2-persoonsbed of 2 aparte bedden. Er is een badkamer met regendouche en toilet. Voor de cottage is een terras of balkon (afhankelijk of u op de begane grond of eerste verdieping verblijft). Altijd is het uitzicht fraai op Lake Manaya
  • Honeymoonsuite. Er is 1 honeymoonsuite, zonder twijfel het meest romantische onderkomen met een kingsize bed. Er zijn 2 grote uitkijkdekken waar u heerlijk kunt relaxen. In de badkamer prijkt een heuse jacuzzi waar u na een safari dag kunt ontspannen en geniet van elkaar.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar en lounge
  • Zwembad
  • Safari-activiteiten
  • Wasfaciliteiten
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.