Lake Eyasi, Kisima Ngeda

Tanzania

In een bosrijk gedeelte van Lake Eyasi ligt Kisima Ngeda. Er zijn slechts 8 tenten, deze liggen naast elkaar, maar zijn van elkaar gescheiden door veel bomen, waardoor u veel privacy heeft. Er is een zwembad aanwezig voor afkoeling. Hier bent u echt even in de natuur. Schrikt u niet als er ineens een aapje over het dak loopt of in de bomen rond uw tent slingert.

Locatie

Op steenworp afstand van het Eyasi-meer ligt deze accommodatie in een bosrijke omgeving. De accommodatie ligt bij de waterbron waar vanuit het water Lake Eyasi instroomt. Hierdoor is het een prachtig weelderige omgeving. Achter de accommodatie ligt een hoge rots, dé plek voor een prachtige zonsondergang. Geen zin om te klimmen? Dan kunt u er ook voor kiezen om bij de vijver voor de lodge te ontspannen.

Accommodatie

Wanneer Lake Eyasi een meer is (in en na de regenperiode) dan heeft u vanaf de accommodatie prachtig uitzicht over het meer. In de droge periode kunt u nog steeds van een meertje genieten. Er zijn hier namelijk verschillende visvijvers aangelegd voor het kweken van vissen. Bij een van deze vijvers kunt u heerlijk even relaxen en bijkomen van de dag vol indrukken. Er zijn hangmatten en stoeltjes bij de steiger een aanrader om vanaf hier de zonsondergang te bekijken.

Er zijn 8 ruime tenten met daarin twee dubbele of losse bedden. De tenten zijn gemaakt van canvas en daaromheen is een houten frame gemaakt. De badkamers beschikken over een toilet en douche.  

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant en bar
  • Viskwekerijen
  • Excursies naar Hadzabe en Datoga
  • Wifi in het restaurant
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën