Yala National Park, Jetwing Yala

Sri Lanka

Een echt strandhotel, maar vanaf hier kunt u ook heel goed een safari maken naar het Yala National park. De beste periode om hier te verblijven is buiten de monsoon van augustus tot maart. Tijdens de monsoon is de zee ruig en kunt u niet in de zee zwemmen en geen gebruik maken van de watersportfaciliteiten.

Locatie

Aan zee en aan de rand van het Yala National park.

Accommodatie

Bij binnenkomst komt u bij de receptie welke gelegen is in het midden van een lange gang. Tegenover de receptie ligt het zwembad, vanwaar u uitkijkt over de zee. De kamers bevinden zich ook in deze gang. Dit resort is in 2014 geopend en heeft een moderne uistraling door de strakke lijnen, het vele wit en de hangstoelen bij binnenkomst. Dit hotel telt 80 kamers en 10 luxury tents. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin beds) en met een tweepersoonsbed (double beds). Een extra bed is geen probleem.

Verder zijn de superior en de deluxe kamers voorzien van een balkon, minibar, kluis, airco, Wifi, een fan en een tv.

 

Kamertypen:

  • Superior rooms: Ruime kamers die modern zijn ingericht met een prachtige houten vloer. Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben geen direct zeezicht vanwege de bomen die ervoor staan.  
  • Deluxe rooms: zijn hetzelfde als de superior rooms. Het verschil is dat het balkon hier groter is. Ze zijn gevestigd op de tweede verdieping en hebben direct zeezicht.
  • Luxury tenten:  deze liggen apart van het hoofdgebouw. U wordt hier met een buggy heen gebracht en weer opgehaald als u dat wenst. Alles van het restaurant wordt hier bezorgd. Er is geen zwembad bij de luxury tents. U kunt gebruik maken van het zwembad bij het hoofdgebouw. Er is een binnendouche en een buitendouche en de tenten zijn van alle gemakken voorzien. U heeft hier geen tv. Vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de zee.
Voorzieningen

Er is een erg groot zwembad (met een bar in het zwembad), restaurant, spa, gym en een buggyservice die u naar uw tent brengt. Verder zijn er veel activiteiten op het strand vanaf augustus - maart.

Afhankelijk van het aantal gasten wordt er een kampvuur en een bbq op het strand georganiseerd.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.