Hotels in Yala National Park

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Yala National Park. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Sri Lanka. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Yala National Park? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Yala National park, Cinnamon Wild

Absoluut de beste locatie voor een verblijf bij het Yala National Park. Dit resort ligt namelijk als enige accommodatie wel heel dicht bij het Nationaal park.

Yala National park, The Safari

Sfeervol hotel, meteen bij aankomst vallen de grote houten pilaren en het dak van palmbladeren op. Het hotel is gelegen in Tissamaharama, een ideale uitvalsbasis voor een safari in het...

Yala National Park, Kithala resort

Dit is een prima middenklasse hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het hotel is gelegen in Tissamaharama, een ideale uitvalsbasis voor een safari in het Yala national park.

Yala National Park, Jetwing Yala

Een echt strandhoteln gelegen in Tissamaharama, een ideale uitvalsbasis voor een safari in het Yala national park.

Yala National Park, Chaarya hotel

Dit middenklasse hotel is ideaal voor een bezoek aan de nationale parken. De jeeps naar het Yala Nationale Park vertrekken vanaf dit hotel.

 

foto longboat Thailand, op weg naar Damnoen Saduak
Debbie
Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken. Ideaal te combineren met de Malediven!
Contact met Debbie