Wadduwa, The Blue Water Hotel

Sri Lanka

Zeer luxe en groot hotel met een grote tropische tuin vol wuivende palmbomen. Daarachter ligt het goudgele zandstrand en de zee. Erg bijzonder, de spa ligt in een soort bunker. Via een smal paadje over het water loopt u hier heen.

Locatie

Aan het strand gelegen in het plaatsje Wadduwa aan de westkust van Sri Lanka.

Accommodatie

Er zijn totaal 140 kamers. Het hotel is erg langgerekt en heeft delen met drie en met vijf verdiepingen. De kamers zien er absoluut erg luxe en modern uit. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms). Eveneens heeft men kamers met verbindingsdeur tussen twee kamers, ideaal voor gezinnen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning,  een kluisje, een minibar en koffie- theefaciliteiten.

 

Kamertypen:

  • Deluxerooms: ruime kamer, met houten meubilair, een zithoek en elke kamer heeft een terras of een balkon.
  • Superior deluxe rooms: zijn hetzelfde als de deluxe kamers, met dit verschil: de badkamers hebben ook een jacuzzi. Deze kamers bevinden zich op de tweede verdieping.
  • Suites:er zijn drie verschillende soorten suites namelijk: clubsuites, executive suites en de presidential suite. Deze suites zijn veel luxer en ruimer dan de deluxe en de superdeluxe kamers. Deze bevinden zich op de hoogste verdieping.
Voorzieningen

Er zijn 3 restaurants, 3 bars, een zwembad en een nachtclub. Ook is er een spa, gym en verschillende buitenactiviteiten zoals: squash, tennis, beachvolleybal en waterpolo. Verder is er biljarten, darten, schaken en wifi.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.