Trincomalee, Chaaya Blu

Sri Lanka

Vooral de beach chalets vinden wij heel erg leuk: pal aan het zachtgele strand gelegen, je loopt zo het strand op en de zee in. Dit type vinden we een 4*-niveau. Het gehele hotelervaren wij als heel prettig: voor strandhotel-begrippen in Sri Lanka: niet te groot, vrolijke kamers, alles klopt.

Locatie

Ongeveer een kwartier ten noorden van de stad Trincomalee. Aan het prachtige zachtgele strand gelegen.

Accommodatie

In wooneenheden van 2 of 3 verdiepingen gevestigd. Alle kamers hebben seaview. Inrichting is heel fris: met blauwe en oranje accenten. Erg leuk. Alle kamers hebben een terrasje of balkon. In totaal zijn er 81 kamers.

 

Kamertypen:

  • 43 superior rooms: In een wooneenheid gevestigd. Zijdelings ziet u de zee. Prima badkamer. De kamers hebben normale grootte. Er kan geen extra bed bijgeplaatst worden (wordt te vol).
  • 36 beach-chalets: dit vinden wij de allerleukste! Pal aan het strand, u loopt zo tussen de bomen door het strand op en de zee in. Er zijn 2 verdiepingen. Ze zien er lieflijk uit. de kamers zijn groter dan de superior rooms. Er kan een extra bed bijgezet worden.
  • 2 suites: Deze zijn in het hoofdgebouw gevestigd, het is het grootste kamertype. Elke suite heeft 2 kamers, met open boog ertussen. Het slaapdeel is zoals de superior rooms. En daarnaast is de even grote living met bankstel en een tafel met 2 stoelen. In de living kunnen 2 bedden bijgezet worden. Dan is het in feite een familyroom.
  • Familyroom: is een suite, zie hierboven.
Voorzieningen

Er zijn 2 restaurants (1 binnen, 1 aan het strand), bar, een mooi zwembad (met kinderdeel), spa, duikcentrum (PADI) en er is wifi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën