Trincomalee, Chaaya Blu

Sri Lanka

Vooral de beach chalets vinden wij heel erg leuk: pal aan het zachtgele strand gelegen, je loopt zo het strand op en de zee in. Dit type vinden we een 4*-niveau. Het gehele hotelervaren wij als heel prettig: voor strandhotel-begrippen in Sri Lanka: niet te groot, vrolijke kamers, alles klopt.

Locatie

Ongeveer een kwartier ten noorden van de stad Trincomalee. Aan het prachtige zachtgele strand gelegen.

Accommodatie

In wooneenheden van 2 of 3 verdiepingen gevestigd. Alle kamers hebben seaview. Inrichting is heel fris: met blauwe en oranje accenten. Erg leuk. Alle kamers hebben een terrasje of balkon. In totaal zijn er 81 kamers.

 

Kamertypen:

  • 43 superior rooms: In een wooneenheid gevestigd. Zijdelings ziet u de zee. Prima badkamer. De kamers hebben normale grootte. Er kan geen extra bed bijgeplaatst worden (wordt te vol).
  • 36 beach-chalets: dit vinden wij de allerleukste! Pal aan het strand, u loopt zo tussen de bomen door het strand op en de zee in. Er zijn 2 verdiepingen. Ze zien er lieflijk uit. de kamers zijn groter dan de superior rooms. Er kan een extra bed bijgezet worden.
  • 2 suites: Deze zijn in het hoofdgebouw gevestigd, het is het grootste kamertype. Elke suite heeft 2 kamers, met open boog ertussen. Het slaapdeel is zoals de superior rooms. En daarnaast is de even grote living met bankstel en een tafel met 2 stoelen. In de living kunnen 2 bedden bijgezet worden. Dan is het in feite een familyroom.
  • Familyroom: is een suite, zie hierboven.
Voorzieningen

Er zijn 2 restaurants (1 binnen, 1 aan het strand), bar, een mooi zwembad (met kinderdeel), spa, duikcentrum (PADI) en er is wifi.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën