Habarana, The Other Corner

Sri Lanka

Pak uw verrekijker maar alvast tevoorschijn, want vogelliefhebbers kunnen hun geluk niet op. In The Other Corner heeft u kans om diverse vogelsoorten en andere flora en fauna te zien. U verblijft in een ecologische accommodatie. De chalets zijn gemaakt van klei en hout en met moderne meubels ingericht. Er worden geregeld rondleidingen georganiseerd door een ervaren natuurkenner.

Locatie

De chalets staan verscholen in een tuin van vijf hectare. Het is een kleine vijf minuten rijden naar de hoofdstraat van Habarana. Vanaf hier kunt u een jeepsafari maken of de culturele schatten van de Culturele Driehoek bezoeken.

Accommodatie

Een kleinschalige accommodatie met slechts 11 accommodaties. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met inloopdouche.

 

Kamertypes:

  • Chalets: deze chalets zijn gemaakt van klei en hout en zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Ze hebben aan de voor- en achterzijde een terras.
  • Tree cottage: de Tree Cottages zijn geschikt voor 2 personen en deze staan iets meer verscholen. Er is ook 1 interconnected Treecottage geschikt voor maximaal 6 personen, deze is geschikt voor gezinnen. Alle Tree Cottages hebben een ruime veranda met uitzicht op de natuur. U heeft hier de meeste kans om vogels te zien. Ideaal als u een vogelspotter bent.
  • The Lodge: deze lodge bereikt u met de trap. Hoog van de grond, dicht bij het water, zodat u de meeste kans heeft om de flora en fauna te zien. Er kunnen max. 7 personen in The Lodge verblijven. U heeft uw eigen grote veranda met zitjes.

 

In de tuin worden groentes verbouwd. Wilt u een avond in het restaurant eten? Er worden verse groentes uit eigen tuin en alleen seizoensgebonden producten geserveerd.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Fietsverhuur
  • Boomhut voor vogelspotters
  • Tours
  • Restaurant (incl. barbecue)
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën