Habarana, Sorowwa hotel

Sri Lanka

Het uitzicht vanaf het kleine hotel is spectaculair: het ligt aan de rand van een meer en een natuurgebied. Op de bovenste verdieping is een kleine bar/lounge met prachtig uitzicht. U kunt hier genieten van de schoonheid van het gebied. Het hotelgebouw is strak, wit en modern en heeft mooi ingerichte kamers. Er is weinig buitenruimte, maar de natuur geeft veel terug. Als u voor dit hotel kiest, dan is dit voor de omgeving. Het hotel heeft niet veel charme, maar is prima met een goede service.

Locatie

Aan de rand van een groot meer en in een natuurgebied. Sorowwa betekent: wateruitgang. Vlakbij het hotel zie je het water in een kanaal het landelijke gebied instromen (irrigatie).

Accommodatie

Het hotel telt in totaal drie verdiepingen. Op de begane grond zijn de voorzieningen en op de 2de en 3de verdieping vindt u de kamers. In totaal zijn er 23 kamers die allen voorzien zijn van een balkon. U kijkt uit op het meer, het natuurgebied of de heuvels. Tevens heeft elke kamer airconditioning, gratis Wifi, televisie en een kluisje. Er is een doorkijkje naar de badkamer, maar het glas kunt u ook bedekken met een gordijntje voor wat meer privacy. De douche bevindt zich in het bad.

 

Kamertypes:

  • 17 Deluxe kamers: Deze kamers zijn ruim en smaakvol ingericht. Er zijn geen kamers met een verbindende tussendeur.
  • 6 Family Deluxe kamers: deze kamers liggen op de bovenste verdieping en hebben twee slaapruimtes: één beneden met twee bedden en één boven op de kleine vide met één of twee bedden. Deze vide is te bereiken vanuit de kamer via een steile trap. Dit kamertype is geschikt voor maximaal vier personen.
Voorzieningen

Er is een restaurant in dit hotel. Op de bovenste verdieping is een bar/lounge met prachtig uitzicht! Verder is er een zwembad met een smalle ligweide, een spa, wasservice en gratis Wifi.

Je kunt naar een andere verdieping via de lift die aanwezig is. Gasten kunnen in dit hotel gebruik maken van Wifi.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën