Sigiriya, Sigiriya Village

Sri Lanka

De ligging is mooi: erg rustig gelegen en vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over deleeuwenrots. Een prettig hotel vanwege de rust en de goede ligging, de vogels en de apen die laten zich hier regelmatig zien.

Locatie

Erg rustig gelegen, dichtbij de beroemde leeuwenrots, deze is op ongeveer 10 minuten rijden en Dambulla isop ongeveer 40 minuten rijden.

Accommodatie

In totaal zijn er 120 kamers.Het hotel is opgedeeld in clusters. Er is een tempelcluster, deze hebben een gele kleur, afgeleid van de gewaden van demonniken, een paddy(rijstvelden) cluster met groene kleuren  en een kingfisher (ijsvogel) cluster, Deze kamers zitten vlakbij het bos en het meer vanwege de blauwe kleur van de ijsvogels. Er zijn kamers met tweepersoons bedden en kamers met twee aparte bedden. Deze clusters zijn opgedeeld in classic rooms, superior rooms en deluxe rooms. De kamers zien er erg netjes uit,  het enige verschil in de kamers is de grootte. Verder hebben alle huisjes een klein terras met een tuin. De spa is hier erg goed. Mocht u geïnteresseerd zijn in Ayurveda, de traditionele geneeskunde uit India, dan bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Kamertypen:

  • Classic rooms: redelijk ruime kamers, erg mooi. Alle huisjes hebben een tuintje en een klein Er worden veel aardekleuren gebruikt in de huisjes. De kleur van het dekbed is afhankelijk van het cluster waarin u verblijft.
  • Superior rooms: zijn hetzelfde als de classic rooms, deze zijn alleen wat groter.
  • Deluxe rooms: ook weer gelijk aan bovenstaande, maar weer iets groter.
Voorzieningen

Het hotel heeft 2 restaurant met alleen een internationaal buffet, een buitenzwembad met kinderdeel, fietsverhuur, badminton, en ayurveda spa. Wifi is alleen beschikbaar in de lobby.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.