Kandy, Randholee resort

Sri Lanka

Dit middenklasse hotel is ideaal voor een bezoek aan Kandy, wanneer u niet in de drukke stad wilt verblijven maar buitenaf met een prachtig uitzicht over de heuvels.

Locatie

Gelegen op 20 minuten vanaf het centrum van Kandy met uitzicht over de heuvels.

Accommodatie

Er zijn slechts twee kamertypes in dit hotel, verdeeld over 4 verdiepingen. Eigenlijk begint de telling pas op de eerste verdieping. U loopt hier namelijk met een grote trap omhoog. De garden view rooms en de deluxe mountain view rooms. Het enige verschil tussen deze kamers is het uitzicht. De kamers en de badkamers zien er luxe uit. Verder zijn alle kamers voorzien van: een minibar, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Een badkamer met twee wastafels en een inloopdouche. Een extra bed is niet mogelijk. De kamers hebben een balkon met twee stoelen en een tafeltje. Er zijn wel kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms).

Voorzieningen

In dit hotel is een restaurant en bar aanwezig. Verder is er een zwembad, spa en gym. Voor sportliefhebbers is er een squashbaan, of kan er worden getafeltennist of badmintont. U kunt gebruikmaken van Wifi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën