Nuwara Eliya, Araliya Green Hills hotel

Sri Lanka

Een prachtig hotel in Brits koloniale stijl. Het is een groot hotel maar door de Britse stijl ziet er toch heel aardig uit.

Locatie

Temidden van een prachtige groene omgeving. Op ongeveer een kilometer afstand van de Victoria golfbaan en van het centrum van NuwaraEliya.

Accommodatie

Het hotel telt 160 kamers, verdeeld over 4 verdiepingen. De royal suites en de presidential suites  zijn het hoogst gelegen. De kamers zijn  room en hebben een badkamer met een bad en een douche.  Alle kamers zijn voorzien van een kluisje, een minibar, koffie en theefaciliteiten en gratis wifi. Tegen meerkosten kan er een extra bed bijgeplaatst worden.

 

Kamertypen:

  • Deluxe rooms: Redelijk ruime kamers, echt 4 sterren waardig
  • Superdeluxe rooms: zijn hetzelfde als de deluxe rooms met als enige verschil dat ze groter zijn. Ideaal voor families.

 

Verder zijn er nog royal suites en presidential suites: zeer groot en van alle gemakken voorzien. Deze kamertypes zijn wel aanzienlijk duurder dan de deluxe kamers.

Voorzieningen

Het hotel heeft een restaurant, main bar, rooftopwijnbar, 24 uurs coffeeshop en een poolbar. Verder is er een binnenzwembad (verwarmd, met kinderdeel), spa, gym en 2 winkeltjes (een juwelier en een gift shop.

Rondreizen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.