Kuchaveli, Jungle Beach resort

Sri Lanka

Verscholen in het groen: door de jungle komt u aan bij het Jungle Beach resort.  Erg sfeervol, er wordt veel donker hout gebruikt. Bij aankomst loopt u over een houten brug om bij het restaurant te komen. Wij vinden dit een heel bijzondere accommodatie.

Locatie

Gelegen in het plaatsje Kuchaveli. Aan de ene kant de jungle en aan de andere kant de zee.

Op ongeveer 30 kilometer vanaf Trincomalee. Onderweg naar dit resort is de kans groot dat u veel koeien op de weg ziet lopen. De weg ernaartoe is hobbelig.

Accommodatie

Er zijn totaal 48 cabins. Er zijn kamers met zowel tweepersoonsbedden en kamers met twee aparte bedden. Een extra bed kan in elke cabin bijgeplaatst worden. Alle cabins zijn hetzelfde alleen de ligging is anders. Met als uitzondering dat de Lagooncabins geen buitendouche hebben. De indeling van de cabins is erg natuurlijk, veel donker hout en bamboe. De huisjes zijn van alle faciliteiten voorzien zoals u dat bij een resort van deze klasse mag verwachten.

 

Kamertypen:

  • Lagooncabins: In elk huisje zitten 2 lagooncabins.
  • Jungle cabins: deze cabins hebben junglezicht.
  • Beach cabins; Vlakbij het strand. Geen zeezicht, maar junglezicht.
  • Cluster cabins: 3 huisjes die samen een zwembad delen. Deze cabins zijn ommuurd met bamboe.
Voorzieningen

Er is een restaurant, 1 main bar en een beach bar, een zwembad (met een deel voor kinderen), Gym, Spa, en Wifi. Bij voldoende deelname is er ook yoga, en beachvolleybal.
De volgende faciliteiten zijn seizoensgebonden: jetskiën, dolphin-en whalewatching, snorkelen bij Pigeon Island en vissen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.