Negombo, Catamaran Beach resort

Sri Lanka

Prettig middenklasse hotel, niet al te groot. Het ligt aan het goudgele en brede strand van Negombo, temidden van andere hotels. Bij het zwembad zijn ligbedden, vanwaar u uitzicht heeft op zee.

Locatie

In het strandgebied, waar meerdere hotels zijn. en natuurlijk aan zee, aan het mooie strand. Op loopafstand zijn lokale restaurants, voor het geval u eens ergens anders wilt eten. Ook kunt u gerust binnenlopen bij omliggende hotels, ook voor hen geldt: iedere klant is er één.

Accommodatie

Het hotel heeft slechts 45 kamers. er is slechts 1 kamertype. De zijn gevestigd in twee wooneenheden, ieder met twee verdiepingen (begane grond en verdieping erboven). Vanuit de kamers heeft u geen uitzicht op zee, u kijkt vanaf uw balkon of terrasje naar de wooneenheid er tegenover. Er zijn kamers met tweepersoons bedden en kamers met twee eenpersoons bedden. Overal kan een extra bed bijgezet worden. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht. De badkamer is prima, met regendouche. Er zijn ook enkele kamers met tussendoor (ideaal voor gezinnen).

Voorzieningen

Het hotel heeft 2 restaurants: 1 bij de lobby, de andere bij het strand. Echt heel gezellig zien ze er niet uit. Er is tevens een bar en een klein zwembad (maar wel mooi uitzicht over rijstveld). Wifi is aanwezig.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.