Mount Lavinia, Mount Lavinia hotel

Sri Lanka

Prachtig sfeervol koloniaal hotel. Dit hotel heeft een geschiedenis van ruim 200 jaar oud en is daarmee één van de oudste hotels van Sri Lanka.  Aan luxe en comfort zal het u hier zeker niet ontbreken.

Locatie

Het hotel ligt aan het privéstrand van Mount Lavinia en vanaf het terras kunt u de skyline van Colombo zien. Op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf de luchthaven.

Accommodatie

Dit koloniale hotel heeft totaal 221 kamers, verdeeld over 6 verdiepingen. In het hoofdgebouw bevindt zich het restaurant en de bar. Erg leuk bij het strand zit een Indonesische Spa en er zit ook een visrestaurant aan het goudkleurige zandstrand van Mount Lavinia.

 

Kamertypen:

  • 79 zeezicht kamers: Leuke kamers met grote tegels op de vloer. De badkamer heeft wit/grijze tegels en een douchecabine. Alle kamers hebben een balkon en gedeeltelijk zeezicht.
  • 97 direct zeezicht kamers: ook weer gelijk aan de zeezichtkamers, maar deze kamers hebben direct zeezicht en vloerbedekking op de vloer.
  • 34 koloniale kamers: erg ruime kamers van 520 m2 met een hemelbed, een houten vloer en donkerhouten meubels. Deze kamers hebben uitzicht over de tuin.
  • 4 koloniale suites: ruime kamers met een zitgedeelte, een eettafel en een extra televisie. Antieke houten vloer en houten meubels, de badkamer heeft naast een douche ook een bad.
  • 2 direct ocean view suites: deze kamers bevinden zich op de begane grond. En hebben een zitje buiten.
  • 5 ocean view suites: deze kamers hebben een mooie parketvloer, een comfortabel zitgedeelte, en een ruime badkamer met een bad en een douche. Een zitje buiten en deze kamers zijn aan het strand gelegen.
Voorzieningen

Er zijn 3 restaurants, 2 bars een zwembad, een gym en een spa. Wifi is aanwezig.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.