Mahawaskaduwa, Mermaid Hotel

Sri Lanka

Leuk hotel gelegen aan het goudgele zandstrand.

Locatie

Rustig gelegen in hetvissersdorpje Mahawaskaduwa.

Accommodatie

Er zijn totaal 77 kamers verdeeld over drieverdiepingen.Het hotel is gebouwd in een U vorm waarvan de zijkanten geschakeld zijn. In het middenstuk bevindt zich het restaurant, daarvoor het zwembad en een grasveld met tropische palmbomen en daarvoor het strand en de zee. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten.

Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms).

 

Kamertypen:

  • Standard rooms: prima kamers, die er gezellig uit zien door de teakhouten meubels. Op de grond liggen lichtgrijze tegels. Alle kamers hebben een balkon of een terras met gedeeltelijk zeezicht.
  • Superior rooms: zijn hetzelfde als de standaard kamers. Met als enige verschil dat deze kamers direct tuin- en zeezicht hebben.
  • Deluxe rooms: deze zijn echt anders. Deze kamers zijn veel ruimer en hebben een houten vloer. De badkamer is veel ruimer en heeft een vrijstaand bad met zeezicht en een aparte regendouche.
Voorzieningen

Het hotel heeft 3 restaurants, 4 bars, een zwembad, gym en een spa. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten mogelijk zoals: tennis, badminton, squash en aerobics. Er is wifi beschikbaar.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.