Kuda Oya, Kuda Oya Cottages

Sri Lanka

Deze ecolodge wordt gerund door een Sri Lankaanse familie. Erg éénvoudig, maar prima om één nacht te verblijven. Een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de Nationale parken Yala en Udawalawe. U verblijft hier in de natuur, daardoor kunnen er in het huisje kleine dieren voorkomen zoals kikkers en salamanders. Als u wilt kunt u meehelpen in de keuken. De curries hier zijn een absolute aanrader. Er kunnen ook fietsen gehuurd worden bij de accommodatie waarmee u door de dorpjes en langs het meer kunt fietsen. De lokale mensen vinden het geweldig om te zien zullen u ook vriendelijk begroeten.

Locatie

Over een hobbelig landweggetje door een dorpje komt u aan bij deze accommodatie. Gelegen aan een meertje en aan de rijstvelden. Kuda Oya ligt op ongeveer 45 minuten rijden vanaf Udawalawe National Park en op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Yala National park.

Accommodatie

Er zijn 15 cottages , alle cottages zijn gelijk. De cottages liggen achter elkaar, en 3 ervan liggen op een rots. De kamers zijn eenvoudig, maar bezitten alle basis faciliteiten zoals een badkamer met douche en wc, een klamboe en een ventilator. Alle cottages hebben twee aparte bedden (twin rooms). Een extra bed is niet mogelijk.

Voorzieningen

Er is een restaurant aanwezig in het hotel. Wifi zul je er niet vinden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.