Koggala, The Fortress Resort and Spa

Sri Lanka

In dit nagebouwde fort zal het u aan niets ontbreken. Erg mooi gedaan bij aankomst ziet u een grote muur en een grote deur alsof u voor een kasteelpoort staat. Eenmaal binnen ziet u grote pilaren en is alles erg ruimtelijk. Vanuit het infinity-zwembad kijkt u uit over de zee, erg mooi!

Locatie

Aan het strand gelegen bij het plaatsje Koggala op 20 minuten rijden vanaf Galle.

Accommodatie

Dit hotel telt 53 kamers verdeeld over 2 verdiepingen. Dit hotel is erg langgerekt en loopt in een soort grote rechthoek met daartussen een tuin/grasveld. Alle kamers hebben airconditioning, een minibar, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een balkon. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms). Eveneens heeft men kamers met verbindingsdeur tussen twee kamers, ideaal voor gezinnen.

 

Kamertypen:

 

  • Fortress rooms: Deze kamers zijn vrij ruim en zien er erg luxe uit. Deze kamers hebben een kingsize bed, een sofa en pillow menu (u kunt op dit menu uitkiezen wat voor kussen u wilt). De badkamer heeft een inloopdouche en een bad. De slaapkamer en de badkamer hebben een houten vloer. Er zijn kamers op de begane grond en de eerste verdieping met uitzicht over de tuin/patio.
  • Ocean rooms: zijn hetzelfde als de fortress room, met dit verschil: u heeft direct zeezicht.
  • Beach rooms: ook weer gelijk aan bovenstaande, maar de kamers zijn ruimer en vanaf het terras heeft u uitzicht over de tuin, de zee en het strand. Deze designkamers bevinden zich op de begane grond. U heeft tevens een butler tot uw beschikking.
  • Beach Splash rooms: Deze kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen privé zwembad. In de badkamer is een jacuzzi en een regendouche en u heeft ook een butler tot uw beschikking. U heeft uitzicht over de tuin, het strand en de zee.
  • Duplex suites: Zijn hetzelfde als de Beach splash rooms, maar met twee verdiepingen. Beneden is een living en boven de slaapkamer.
Voorzieningen

Er zitten 2 restaurants in het hotel, waarvan eentje ‘fine dining’. Om even bij te komen wordt er thee geserveerd in de T-lounge. Verder is er een gym en spa in het hotel, en kunt u daarna ontspanning zoeken in- of aan het zwembad. U kunt gebruikmaken van Wifi in dit hotel.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën