Kandy, Mahaweli Reach hotel

Sri Lanka

Een groot en goed hotel, in Kandy, maar niet in het centrum. Het is gebouwd in 1972 en uitstekend onderhouden en gerenoveerd. Het heeft wel het gevoel van de jaren ’70 behouden (niet verkeerd, als je lang genoeg wacht wordt die periode ook wel weer hip).

Locatie

Het hotel Buiten het centrum, op ongeveer 20 minuten rijden van de Tempel van de Tand (=centrum).

Accommodatie

Het is een groot gebouw, het hotel heeft meerdere woonlagen; een deel heeft 3 verdiepingen, een ander deel 4. Er zijn kamers met een tweepersoons bed en kamers met twee aparte bedden. Een extra bed kan bijgezet worden.

Er zijn in totaal 112 kamers.

 

Kamertypen:

 

  • Deluxe rooms: de meeste kamers behoren tot dit kamertype. Ze zijn heel ruim. Inrichting is niet modern, maar absoluut goed. Men heeft ze met Sri Lankaanse elementen gedecoreerd. Mooie houten vloeren, een zitje bij het raam. Een extra bed kan bijgezet worden. De kamers hebben een balkon. Er is bovendien een aantal kamers met verbindende tussendeur, ideaal voor families.
  • Executive rooms: deze hebben dezelfde inrichting, maar zijn nog ruimer.
  • Presidential suite: nog ruimer, deze heeft ook een aparte living.
Voorzieningen

Er is een restaurant in dit hotel. Het eten hier is prima, maar eerlijk gezegd is dit restaurant niet echt sfeervol. Naast het restaurant zit wel een gezellige lounge en bar. Verder is er een zwembad met een mooi terras ernaast. U vindt een spa en gym in het hotel, en kunt gebruikmaken van Wifi.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.