Kandy, Amaya Bungalows

Sri Lanka

Slechts twee (koloniale) bungalows in een prachtige tuin: dit is nu echt kleinschalig en heel mooi. Er zijn slechts 8 kamers in de 2 bungalows. Ze liggen tegen de berg aan en het uitzicht is prachtig op de vallei beneden. Heel geschikt voor families/vrienden.

 

U kunt een hele bungalow huren, maar ook gewoon alleen 1 kamer boeken. U deelt dan de zithoek en eetkamer met andere gasten. De twee bungalows liggen dichtbij het Amaya Hills hotel, op 5 minuten lopen bergopwaarts (er zijn buggy’s). Uw maaltijden kunt u in het hotel nuttigen en ook van de faciliteiten van het hotel gebruik maken (zie de informatie bij het Amaya Hills hotel). U kunt ook a la carte bestellen, uw maaltijd wordt dan gebracht.

Locatie

Boven, buiten Kandy, met uitzicht op de bergen en vallei. Het is een half uur rijden naar de Tempel van de Tand (=centrum).

Accommodatie

Het zijn twee grote bungalows uit de koloniale tijd. De tuin eromheen is prachtig. Je maakt een reis in de tijd terug (maar dan wel met alle gemakken van nu).

Er is een klein zwembad, ook voor gebruik van alle bungalowgasten.

 

Eerste bungalow + bijgebouw:

 

Er is een prachtige zithoek, ruim. Aangrenzend is de ruimte waar een grote eettafel staat. alle gasten maken van deze algemene ruimte gebruik.

 

Er zijn 4 slaapkamers:

  • Er zijn 2 slaapkamers, die een badkamer/toilet delen: je zou het een familyroom kunnen noemen, dus geschikt voor families. De kamers zijn gescheiden, geen verbindende tussendeur.
  • 1 Grote slaapkamer (dezelfde prijs als die hierboven).
  • 1 Suite, deze is in het ‘bijgebouw’ gevestigd: grote slaapkamer en een aparte living.

 

Tweede bungalow:

 

Iedere kamer heeft een eigen badkamer en toilet. Ook hier is een algemene ruimte met zithoek en eettafel.

Er zijn 4 slaapkamers: allen mooi, niet zo groot.

Voorzieningen

U kunt dineren in het nabijgelegen restaurant, of er wordt a la carte bezorgd in uw bungalow. Er is een klein zwembad (maar wel mooi uitzicht over rijstveld).

Er is een spa (ayurveda-massage in het hotel ernaast). U kunt gebruik maken van de Wifi.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën