Hotels in Kandy

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Kandy. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Sri Lanka. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kandy? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kandy, Amaara Sky hotel

Erg leuk middenklasse hotel. Er gaat een tuktuk shuttle service naar het nabijgelegen Topaz hotel waar u gebruik mag maken van het zwembad.

Kandy, Amaya Bungalows

Slechts twee (koloniale) bungalows in een prachtige tuin: dit is nu echt kleinschalig en heel mooi. Er zijn slechts 8 kamers in de 2 bungalows.

Kandy, Amaya Hills

Prachtig uitzicht vanaf dit hotel op de hoge berg buiten Kandy over de vallei.

Kandy, Earls Regency

Gebouwd op een rots, dit is goed te zien in het restaurant, waar nog een stuk rots uitsteekt. Tussen de verschillende vleugels loopt op grote hoogte een overkapte brug over een mooie...

Kandy, Mahaweli Reach hotel

Een groot en goed hotel, in Kandy, maar niet in het centrum. Het is gebouwd in 1972 en uitstekend onderhouden en gerenoveerd.

Kandy, Mountbatten Bungalow

Verblijf in een theeplantershuis uit begin van de vorige eeuw, grenzend aan de oude theeplantage.

Kandy, Randholee resort

Dit middenklasse hotel is ideaal voor een bezoek aan Kandy, wanneer u niet in de drukke stad wilt verblijven maar buitenaf met een prachtig uitzicht over de heuvels.

Kandy, Suisse hotel

Bijzonder koloniaal hotel gelegen in een grote tuin. Van binnen is het hotel prachtig, het doet zelfs een beetje koninklijk aan.

Kandy, Thilanka

Goed, middenklasse hotel en centraal gelegen. Het hotel is tegen een berg aan gebouwd. Vanaf het dakterras heeft u een mooi uitzicht over het meer.

Kandy, Topaz hotel

Prettig middenklasse hotel, gelegen buiten het drukke stadsleven. Van binnen ziet het hotel er erg netjes en fris uit.

Sri-Lanka-Renee
Renée
Sri Lanka is een prachtige bestemming. Niet al te groot, maar heel divers. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée