Kalutara, Tangerine Beach Hotel

Sri Lanka

Wat een heerlijk hotel is het Tangerine Beach hotel. Redelijk groot, maar door de sfeervolle inrichting doet het heel gezellig aan. Het hotel heeft een Sri Lankaanse uitstraling, door het houten Sri Lankaanse dak, de bogen, de prachtige houtsnijwerken en de mooie versieringen. Wij vinden dit hotel qua sfeer absoluut een topper!

Locatie

Gelegen aan het strand van Kalutara.

Accommodatie

De kamers zijn prima, absoluut een goed niveau. Alle kamers hebben airconditioning, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms). Een extra bed kan in elke kamer bijgeplaatst worden.

 

Kamertypen:

 

  • Deluxe tuinzichtkamers: deze kamers zijn prima en hebben een houten vloer. Er is een kingsizebed, een zitje en een balkon.
  • Deluxe zeezichtkamers: deze kamers zijn gelijk aan de tuinzichtkamers, met als enige verschil dat deze kamers zeezicht hebben.
  • Junior suites: deze zijn echt anders. Er zijn duplex kamers en studio suites. De duplex kamers hebben twee verdiepingen. Beneden de living en boven de slaapkamer. Er kunnen twee extra bedden bijgeplaatst worden. De studio suites hebben een grote kamer met een living en een bad in de badkamer.
Voorzieningen

Er zit een restaurant en een koffiezaakje bij dit hotel. Verder is er een groot Zwembad aanwezig, met een gedeelte voor de kinderen. Ook zijn er twee bars, waar u lekker een drankje kunt drinken.

Er is een spa en gym, en verder alle voorzieningen die bij een hotel van deze klasse behoren (laundry, wifi, enz).

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.