Kalutara, Royal Palms Beach hotel

Sri Lanka

Van binnen ziet het hotel er erg chique uit door marmeren vloer en de goudkleurige versieringen. De restaurantjes en de kamers zien er gezellig uit. Er is een groot zwembad met een bar in het zwembad. U hoeft zich hier niet te vervelen.

Locatie

Gelegen in het plaatsje Kalutara aan het strand.

Accommodatie

Er zijn totaal 129 kamers verdeeld over vier verdiepingen. De kamers liggen om het zwembad en hebben allemaal geheel of gedeeltelijk zeezicht. Alle kamers hebben een balkon en voor het balkon zit nog een klein balkon met groene planten wat het heel gezellig maakt. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten.

Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms).

 

Kamertypen:

 

  • 122 deluxe rooms: de kamers zijn mooi en ruim en zijn voorzien van houten meubels en vrolijke kleuren.
  • 7 suites: Deze kamers zijn verdeeld in Heritage suites, Studio suites, Royal suites, Rajahastan Royal suites en de Penthouse suites. De suites hebben als extra 24 uurs roomservice en een eigen patio of balkon. De penthouse suite heeft ook een eigen jacuzzi. U zult begrijpen dat deze suites heel mooi zijn, maar ook qua prijs een stuk hoger liggen dan de deluxe kamers.
Voorzieningen

Er zitten 3 restaurants gevestigd in dit hotel, waaronder een grillrestaurant en een Japans restaurant. Er zijn twee bars, waaronder eentje bij het zwembad. Er is een gym, spa en nachtclub.

U hoeft zich niet te vervelen, want er is mogelijkheid tot snookeren, tafeltennisen, tennisen, squashen of volleyballen. Wifi is aanwezig in het hotel.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.