Kalutara, Citrus

Sri Lanka

Dit moderne hotel is gelegen aan het rustige zandstrand van Kalutara.

Locatie

Gelegen aan het strand van Kalutara op ongeveer 7 km vanaf het centrum van Kalutara.

Accommodatie

Er zijn totaal 148 kamers verdeeld over drie verdiepingen. De kamers hebben een luxe en een moderne uitstraling door de houten vloer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. Alleen in de superior kamers kan het kingsize bed omgezet worden in twee aparte bedden (twin beds).

 

Kamertypen:

 

  • Superior rooms: deze kamers zijn vrij ruim en hebben een balkon of een terras met uitzicht over de oceaan. De kamers zien er erg netjes uit en zijn modern ingericht.
  • Suites: zijn qua inrichting hetzelfde als de superior rooms, maar veel ruimer. Ook hebben deze kamers een jacuzzi in de badkamer.
  • Family suites: gelijk aan de suites, maar deze kamers zijn ruimer en er is als extra een eettafel en een keukentje in deze suites. Deze suites liggen op de tweede verdieping.
Voorzieningen

Eten genoeg in dit hotel, want er zitten 3 restaurants gevestigd. Verder zijn er 2 bars, waarvan eentje bij het zwembad. Er is een kinderbadje aanwezig. Er is een spa in het hotel en u kun gebruik maken van Wifi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën