NuwaraEliya, Jetwing St. Andrew’s

Sri Lanka

Erg mooi hotel in Brits koloniale stijl. Bijzonder in dit hotel is de antieken snookertafel waar u gebruik van mag maken. Deze komt uit het jaar 1898. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart.

Locatie

Tussen de groene heuvels van Nuwara Eliya. Op 5 kilometer vanaf het centrum.

Accommodatie

Het Jetwing St. Andrews telt in totaal 56 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen. Dit langgerekte hotel heeft 2 vleugels, de golfvleugel, hier bevinden zich de superior kamers. En deNuwaraEliya vleugel, op deze vleugel bevinden zich de deluxe kamers. Alle kamers hebben een airco, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een heater. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoonsbed (double rooms).  De kamers doen erg lieflijk aan met de witte meubels en de geruite gordijnen.

 

Kamertypen:

  • Superior kamers: redelijk ruime kamers, 30 m2, deze kamers hebben een houten vloer. De badkamers zijn schoon maar vinden wij wel wat verouderd.
  • Deluxe kamers:deze kamers hebben twee verdiepingen, beneden een living en een bed. Via een steile trap kunt u naar boven, waar ook een bed staat.
  • Suite: deze kamers zijn veel ruimer namelijk 58 m2 en hebben naast bovenstaande ook een bad in de badkamer een zithoek met een bank en uitzicht over de tuin. Deze kamers hebben als enige een bad.
Voorzieningen

Er zijn 2 restaurants, een bar en een snookerruimte. Er is wifi aanwezig.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën